Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj Nick to : Janeczek!!!

Nick admina ktory mnie zbanowal : Fannoth

Data 30.08.2019 23:17   Mapa to był : Aztec

SteamIDSTEAM_1:0:466878326

Serwer: [CS:GO] ARENA 1v1

Moja sytuacja polega na tym ze gram sobie na tym serwerze ponat rok zaden admin nie dal mi bana za wh ani wogole za nic i nagle po roku grania Admin o nicku Fannoth dal mi bana za wh a na mapie ktorej gralem sa tylko dwa miejsca w ktorych twoj przeciwnik moze wychylic i mam sluchawki wiec łatwo wiedziec gdzie jest gracz. Gralem na tej mapie przez ponad 20 rund i byli jeszcze dwaj admini oni mi nie dali bana tylko nowy admin za wh .Dziekuje.

Wpis z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>✪ Fannoth</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.

Panie adminie Fannoth chcialbym zobaczyc demko jezeli jest taki dostęp?

Panie adminie Fannoth jezeli chodzi o mape aim_depot to na tej mapie jest jeden respałn wic wiadomo gdzie jest przeciwnik jezeli sie ma sluchawki a jesli chodzi o mape aztec to tam tez sa dwa miejsca respalnow wiec jesli sie ma sluchawki na takiej malej mapie slychac wszysko.Ddzikeuje

20190831003251_1.jpg

• Przykro mi 1
  • Donator
Opublikowano

Skoro grasz na tym serwerze ponad rok, to powinieneś wiedzieć, że administratorem już byłem i wróciłem po przerwie spowodowanej operacją i długim wyjeździe. Pomijam, to, że odwołanie jest błędnie napisane, demko i tak rozpiszę. 

Niedługo edytuję post z pełną rozpiską z mapy am_aztec2 oraz am_depot.

Mapa am_depot  Link do demka

1:14 konfiguracja

1:19 prefire

1:40 wychodzi od razu wiedząc gdzie znajduje się przeciwnik

10:28 wiedział, że przeciwnik jest afk i podszedł, w jednym momencie patrzył się na głowę przez skrzynki i wyszedł w nią wcelowany

10:57 wychodzi wcelowany z prefire

11:38 strzały przez skrzynkę w głowe i zabrał stamtąd celownik dla zmyłki

11:51 nie potrafię tego opisać, ale widać..

11:20 leci po aucie aż do momentu zabicia

12:48 prefire

12:52 to samo

13:34 magiczny flick i one tap

11:48 prefire

16:38 fajny scan, aż chipsy mi z buzi ze śmiechu wypadły

16:41 to dobry noscope, drugi raz chipsy z biurka zbieram

Mapa am_aztec2 Link do demka

0:50 leci po modelu

2:03 prefire

2:34 również prefire

6:08 możliwe, że konfigurowal, wtedy wyrzuciłem go za afk

7:21 leciał idealnie po modelu

9:00 prefire (dwa razy)

10:10 piękna akcja, akurat na mnie, nie mógł wiedzieć gdzie jestem, bo przyszedłem tam na shifcie, ale jednak się tam całą drogę gapił

10:29 nie wiedział, że jest tam przeciwnik, mimo tego oddał strzał

11:00 akcja wieczoru, nie mam pojęcia czy fart czy aim, runda była akurat only hs, więc mógł się przygotować

11:18 od razu wcelowany

11:50 tutaj spalił się do końca, nie jest zbytnio cierpliwy, więc od razu popatrzył gdzie miał ^^

Dodam, że na obu demkach widać, że gracz nawet nie potrafi dobrze rzucać flashem, a dokładnie wie, gdzie znajduje się przeciwnik oraz przez koniec pierwszej i całą drugą mapę widać jak raz na jakiś czas magicznie mu się celownik odwraca, znajome? :) Na początku bałem się, że moja 100% skuteczność banowania zostanie zmniejszona, ale po obejrzeniu wszystkiego wiem, że ów gracz nie gra czysto. Oznaczyłbym wszystkich UBT, żeby było szybciej, ale niestety nie mam do tego uprawnienia.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie wiem ja cie nie znalem nie widzilem to myslalem ze jetes nowym adminem bo nikt o tobie nie mowil . A demko rozpisalem . czy dostane tego unbana?

Opublikowano

Fannoth

Jezeli ma sie sluchawki na takich mapach jak am_aztec2 ktora jest mala i slychac wszystko kazdy ruch przeciwnika to mozesz sie wcelowc tam gdzie ci wyjdzie bo slyszysz i masz do tego na tej mapie 2 respalny to latwo sie domyslic mozna .

Na napie am_depot to tak samo jak w poprzedniej ma pie jest mala slychac wszystko co przeciwnik zrobil i jest na niej jeden respaln a i do tego na tej mapie prwaie wszystkie elementy ktore cie zakrywaja sa zbudowane z drewna wiec latwo przeskanowac jak sie ma sluchawki wie sie gdzie jest przeciwnik .

Dziekuej.

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Mapa am_depot  

1:14 konfiguracja -albo rozlał wodę -

1:19 prefire - słyszał go -

1:40 wychodzi od razu wiedząc gdzie znajduje się przeciwnik - faktycznie trochę obv +

10:28 wiedział, że przeciwnik jest afk i podszedł, w jednym momencie patrzył się na głowę przez skrzynki i wyszedł w nią wcelowany -no patrzył chwilę, enemy nie wychylał to pewnie afk, wcelować się w głowę na mapie z jednym respem to nie jest sztuka -

10:57 wychodzi wcelowany z prefire -typek strzelił do niego pierwszy -

11:38 strzały przez skrzynkę w głowe i zabrał stamtąd celownik dla zmyłki -trochę dziwnie to zrobił +/-

11:51 nie potrafię tego opisać, ale widać.. -dziwnie, że scanował prawą strone, choć przeciwnik do niego strzelał z lewej +

11:20 leci po aucie aż do momentu zabicia -chyba 12:20. kroczki słyszał - 

12:48 prefire -no niby trochę go słyszał, ale za szybki ten prefire +/-

12:52 to samo -jak wyżej +/-

13:34 magiczny flick i one tap -nic takiego -

11:48 prefire -znow, chyba 14:48, nic takiego -

16:38 fajny scan, aż chipsy mi z buzi ze śmiechu wypadły -dziwne te scany serio +

16:41 to dobry noscope, drugi raz chipsy z biurka zbieram -jak wyżej +

Dobra kolejna mapka

Mapa am_aztec2 

0:50 leci po modelu-no tutaj wall +

2:03 prefire-typeczek biegnie full speed, nagle zaczyna iść na shifcie, a Januś już wali full auto +/-

2:34 również prefire -dziwne, że to sprawdził +

6:08 możliwe, że konfigurowal, wtedy wyrzuciłem go za afk -może siku poszedł? -

7:21 leciał idealnie po modelu -no typek biegł tu akurat -

9:00 prefire (dwa razy) -nie no, mógł się domyślić, że typek tu stoi -

10:10 piękna akcja, akurat na mnie, nie mógł wiedzieć gdzie jestem, bo przyszedłem tam na shifcie, ale jednak się tam całą drogę gapił -słyszał kroki, lecz Ty mogłeś pójść sobie dalej, a o tym już wiedzieć nie mógł pan Janeczek +/-

10:29 nie wiedział, że jest tam przeciwnik, mimo tego oddał strzał -lufe widział -

11:00 akcja wieczoru, nie mam pojęcia czy fart czy aim, runda była akurat only hs, więc mógł się przygotować-albo fart, albo aim, albo to zuhn z arenek +

11:18 od razu wcelowany-okurde, od razu wcelowany w typka, który biegnie? +

11:50 tutaj spalił się do końca, nie jest zbytnio cierpliwy, więc od razu popatrzył gdzie miał ^^ -no dziwne, że się wcelował akurat w te skrzynki, skoro typeczek mógł być w 4 innych miejscach +

Reasumując: Masz mg2, 7 daysa na turniejowym, zerowy lvl steam, ukryte godziny w csie,  no ogólnie takie konto dorwać można za 40zł. Grasz na legicie i średnio się ukrywasz.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.