Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaproponować wprowadzenie tabelki na powitanie tzn. wnioskuję o to by przy każdym wejściu na serwer każdemu wyświetliło się kilka podstawowych zasad serwera, czyli dla przykładu (zakaz raszowania, zakaz unikania walki, mikro po mutacji, prośba o kulturalne zachowanie).

Według mnie dobrą opcją byłoby również dodanie bardziej czytelnych komunikatów na środku ekranu gracza co kilka rund podczas trwania freeze time'u.

Sporo graczy dziwnym trafem nie zauważa powiadomień i nagminnie łamie zasady regulaminu przez co admin musi karać często nieświadome osoby bo gracze są bardzo roszczeniowi i nie można mieć im tego za złe, bo regulamin to regulamin i trzeba się do niego stosować.

Oczywiście zgłaszam się na ochotnika, chętnie pomogę streścić najważniejsze zasady i dokładnie przedstawię własną perspektywę wyskakujących komunikatów.

Dziękuję za uwagę, zapraszam do dyskusji poniżej.

/edit @ Duruszdaję sobie z tego sprawę iż większość skipuje tę tabelkę na powitanie, ale jeśli jest coś co rzuca się w oczy, to jednak spora część osób zwróci uwagę, dlatego tutaj trzeba dobrze się zastanowić jaką szatę graficzną zastosować by ten ułamek sekundy przykuł uwagę gracza. 

/edit @ Durusjeśli wchodzę na takie serwery to tak, zwracam uwagę na regulamin, a większość serwerów tego nie posiada, a przez to można uniknąć wielu niepotrzebnych kar w postaci banów.

/edit @ Efiks zawsze warto przypomnieć, ale to już można rozwikłać poprzez ankietę np.   

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

To tek. Pomysł fajny, lecz jeśli to będzie komunikat, który można wyłączyć samemu to i tak nikt tego nie przeczyta....

Można dodać, ale jak dla mnie to nic nie da. Komunikat na freeze time git.

/edit @ DeimaN Dla mnie zbędne ludzie mają gdzieś to co jest na początku. Jeśli gdziekolwiek jest coś takiego czytasz to?

• Donator
Opublikowano

Dla mnie pomysł jest po prostu zaj*bisty, żeby mieć pewność, że ludzie to przeczytają, to można zrobić tak, że muszą kliknąć "POTWIERDŹ" lub muszą poczekać jakiś czas, żeby móc wyłączyć. Jeśli ktoś już zaakceptował, to następnym razem się nie pokazuje, proste. Bardzo dobry pomysł, ode mnie wielkie TAK.

• Lubię to! 1
Opublikowano
28 minut temu, DeimaN napisał:

Witam, chciałbym zaproponować wprowadzenie tabelki na powitanie tzn. wnioskuję o to by przy każdym wejściu na serwer każdemu wyświetliło się kilka podstawowych zasad serwera

Cały pomysł na plus tyle, że nie zgodziłbym się z tym, że "za każdym razem" ponieważ stałoby się to irytujące dla stałych graczy. Moim zdaniem powinno to się wyświetlić raz przy pierwszym wejściu lub z możliwością wyłączenia [ informacja przy komunikacie ]

@ DeimaN+1

• Zasłużony
Opublikowano

Szczerze mówiąc, to przydałoby się to na każdym serwerze :cryingg:

Oczywiście tylko proponuję.

7 minut temu, Efiks napisał:

raz przy pierwszym wejściu

Up ^

Podsumowując, jestem na tak.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem za spróbować nie zaszkodzi a może będzie efektywne.

• Zasłużony
Opublikowano

Regulamin od zawsze jest na forum, kto będzie chciał, ten go przeczyta. Myślę, że na większości serwerów zakazuje się wyzywania, krzyczenia etc., u nas może być niespotykana zasada "rush po 25 sekundzie", lecz komunikat z tym wyświetla się, co chwilę na sayu. Weźmy również pod uwagę to, że na arenie nie grają tylko gracze z Polski. Propozycję odrzucam, lecz + za chęci ^^.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Wow 1
  • Wrr 1
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.