Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick: ✪ Fannoth
Imię: Jakub,
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/✪ Fannoth/145.239.237.170:27015/ Ostatnią aktywność poprawię na dniach,
Doświadczenie w adminowaniu: Chociażby tutaj i w przeszłości kilka razy,
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7, 
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak,
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie do końca wakacji kilka godzin, w tygodniu 2h i czasami więcej,
Dlaczego Ty?: Byłem już tutaj adminem, zrezygnowałem ze względu na brak możliwości gry, wiem na co mogę sobie pozwolić i na co gracze mogą sobie pozwolić, jestem bezstronny, upominam, a jeśli bez skutku, to karzę. Podczas mojej kadencji opiekun nie otrzymał żadnej skargi na mnie. Potrafię rozpisywać demko, co już udowodniłem.

Posiadasz mikrofon?: Tak,
Kontakt: Steam, fb, mogę nawet tindera podać.
SID: STEAM_1:1:115676560

Posiadasz konto Prime?: Tak,
Akceptujesz regulamin admina?: Tak,
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

• Przykro mi 1
Opublikowano

Jestem na tak - byłeś już u nas adminem, nie było z Tobą problemów oraz na plus na pewno wiek. Aktywność poprawisz i bedzie gituwa 

• Zasłużony
Opublikowano

Moje zdanie:

+ wiek

+ konto na forum, widać, że interesuje cię "życie" sieci

+/- GT, no ta aktywność.. Grasz od 3 dni, ale widzę, że wcześniej też trochę bywałeś, więc zakładam, że gracze Cię znają

Mimo tej aktywności jestem na TAK. Według mnie można dać Ci szansę. :default_biggrin:

• Legenda
Opublikowano

+ Admin byłeś i nie było z tobą problemów

+ Doświadczenie

- GT, kompletny dramat....

Posada admina to nie hotel, że sobie przychodzisz i odchodzisz kiedy chcesz. Masz dokładnie takie same wymagania jak reszta, więc czemu mamy przyjmować ludzi z tak zerowym GT? A osoby które się starają i mają w ciągu tygodnia np. 5h odrzucać z innych powodów?

Popraw to gt, bo śmiech na sali....

Jednak zmieniam zdanie z tego powodu i daję na NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

+tinder 

+doświadczenie 

+stanowczość 

+opanowanie

-GT, zerowa aktywność w ostatnim czasie

Myślę, że warto dać szansę, jest opcja okresu próbnego, a przy obecnej sytuacji, uważam że jest to odpowiedni człowiek na odpowiednie stanowisko. Tak więc wbijaj na serwer i reperuj activity ! ;)  

Jestem na            TAK

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Przykro mi 1
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.