Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy, mam pewną propozycję odnośnie rush'owania, ponieważ jak wiadomo rush dozwolony jest po upłynięciu 10 sekund od momentu rozpoczęcia rundy.

Piszę tę propozycję, ponieważ jest to odbieranie jakże ważnej ROSYJSKIEJ taktyki naszym graczom! :)  A tak całkiem poważnie to chciałbym, aby zakaz ten został zniesiony. 

Rozumie, że ma to swoje minusy ponieważ starałem się zasięgnąć opinii innych administratorów i twierdzą Oni, że jest to przewaga broni w challeng'u np. podjazd tec9 do usp na bliższy dystans, jak wiadomo tec jest szybkostrzelny i ma przewagę w zwarciu, natomiast posiadamy możliwość wyboru broni i jeśli ktoś ma taki styl to dlaczego nie? Jest możliwość wybrania innego pistoletu i nie widzę głębszego sensu w tym.

Dzięki temu, rundy powinny trwać krócej i ukróci to egzystowanie graczy będących "AFK". Również sporo graczy nie stosuje się do tego zakazu niestety. 

Dodam jeszcze, że osobę "raszującą" można łatwo ustrzelić ponieważ stoi ona zwykle na otwartej przestrzeni, a co za tym idzie, staję się ona łatwym celem dla przecwinika.

Czekam na Wasze opinię. 

/edit @ nuway taryfikator zawsze można edytować @ Durus  ale "Kowalski" właśnie też lubi rush'ować z p90! :D 

/edit są to pojedynki niekoniecznie aim'owe :D nawet same mapy mają usuniętą literkę "i" z nazwy haha, przypadek? xd 

/edit @ nuwaya i skargi są bo jest zakaz "raszu" więc nikt się nie spodziewa  ;) 

• Wrr 1
Opublikowano

Jestem za..

Nie oszukujmy się, mimo zgłoszeń, że ktoś nie stosuje się do tego zakazu, admin nie jeet w stanie wszystkich wyłapać. Nawet sami admini to robia.

Druga sprawa bronie typu smg, zabicie kogos z p90 czy broni tego typu jest ciężkie na dalsza odleglosc.

Najlepszym przykladem są kosy. :) 

• Haha 1
Opublikowano

Moim zdaniem poruszyles bardzo ciężki temat. Spójrz na to z innej strony.  Respisz się i taki Kowalski odrazu biegnie na CB z p90 i robi masakre. Jak się czujesz? Buzuje w Tb wszystko i zaczynasz typa wyzywać od najgorszych bo rashuje na arenkach. Z 2 strony każdy ma gdzieś zdanie innych i robi co chce. Nwm ciężko mi powiedzieć po której stronie jestem. Neutral

Opublikowano

jestem na nie, nie bez powodu "rush" jest w taryfikatorze - przeszkadza to po prostu w grze, można też zauważyć skargi ze strony graczy, którzy nie są zadowoleni, że ktoś ich zraszował (: 

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak ponieważ każdy może sobie wziąć obojętnie jaką broń i nie ma ze ktoś gra tym a ten tym. Po prostu wygra ten kto lepszy a za razem ćwiczy się refleks :) 

Pozdrawiam :):jack4:  DeimaN :pijemy2:

• Donator
Opublikowano

moim zdaniem to na arenie powinien wgl być tylko ak,usp,awp,scout,deagle.

Wtedy gra była by piękniejsza. Rush irytuje większość graczy a jak grasz z muzyką to często nie wiesz, że cie rushuje.\

Na nie

• Właściciel
Opublikowano

Rash zabroniony jest od powstania serwera i w tej kwestii nic nie będziemy zmieniać :default_wink:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.