tynoniewiemv2 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 1 .TyNoNieWieMv2 2. [U:1:375052840] 3. Serwer 4. 7 dni 5. 17/08/2019 - 14:36:39 6. Przekroczono dozwoloną ilość ostrzeżeń [5] 7. Zaufany @ Marcin1001 chyba źle mnie zrozumiał bo ja go nie obrażałem, tylko mówiłem ironicznie żeby sobie poszedł , a ten dał mi warna za to że go obrażałem i przez to dostałem banicje. Pewnie mogłem dostać warna za "obrażanie" @ Not t!k3rale to było dla beki (przynajmniej dla mnie to była beka bo na tym serwerze nic się nie dzieje tak zwana kwiatówa) jeśli ten użytkownik poczuł się urażony to przepraszam i żałuje za swoje postępowanie. Pozdrawiam Ja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikuseqJD Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Podczas tej sytuacji bylem na serwerze i uwazam , ze gracz @ tynoniewiemv2powinien dostac ub , poniewaz robil to tylko i wylacznie z powodu braku jakiejkolwiek rozrywki na serwerze i nie miał na celu obrażenia innych graczy . Pozdrawiam cieplutko <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 po co mnie oznaczyłeś skoro ja na JB już nie gram, nawet mnie wtedy nie było xd @ tynoniewiemv2 moja podróba na JB jest? xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
tynoniewiemv2 Posted August 17, 2019 Author Share Posted August 17, 2019 8 minut temu, Not t!k3r napisał: po co mnie oznaczyłeś skoro ja na JB już nie gram, nawet mnie wtedy nie było xd Dobra dobra ale chłop miał taką samą nazwę więc no. :) Na to wychodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktus Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Nawet gdyby małcion zrobił źle to i tak nie jego wina bo każdemu czasami odwala w ten administracji na jb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Ale przynajmniej TY nie będziesz rundy zbijać na ct, ale inni tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tynoniewiemv2 Posted August 17, 2019 Author Share Posted August 17, 2019 43 minuty temu, Marcin1001 napisał: Ale przynajmniej TY nie będziesz rundy zbijać na ct, ale inni tak ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Przestań już spam robić. Ty już dawno powinieneś warna dostać z dzkiuskiem za kulturę, ale byłem miły i tego nie zrobiłem. Przecież są jakieś granice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Ze względu, że zbiłeś już tego bana odwołanie zostaje odrzucone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted October 14, 2023 Owner Share Posted October 14, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts