Jump to content
Efiks

skarga na haze

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Efiks
Nick oskarżonego: нαzє @ Haaze
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:1:126001241
Przebieg sytuacji: Zauważyłem, że jedna osoba z drużyny przeciwnej może grać na WH, zgłosiłem to na u@ zapytałem się czy Haze to przeczytał dostałem odpowiedź twierdzącą 5minut później nawet nie dostałem odpowiedzi czy go ktoś sprawdza [ myślałem, że jest tylko Haze ] powiedziałem na głos że ten gracz chyba jest odpalony po czym dostałem muta za "płakanie".  To, że admin mnie nie lubi to nie znaczy, że powinien mnie olewać i mieć głęboko w 4-rech literach.
Dowody: http://801.gotv.pro/srv53362/auto0-20190809-222325-1469208684-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip

47 minut temu, Not t!k3r napisał:

Byłem wtedy, nie dostałeś muta za powiedzenie że odpalony tylko płakałes że cię zabił.

Nie, powiedziałem że chyba odpalony ten typek. Mam gdzieś to, że mnie ktoś zabił.

@ Haazenie nie nie ani razu nie zapytałem się czy sprawdziłeś zapytałem się Ciebie z takiego powodu, że nie raz już Tobie zgłaszałem różne rzeczy, ani razu nawet się tym nie zainteresowałeś i to, że ktoś jest odpalony i o tym informuje to nie oznacza że płacze. W 90% moich zgłoszeń są to osoby odpalone. Więc nie nazywaj tego płaczem. Może i czasami za dużo gadam, ale to wystarczy powiedzieć, a nie od razu mutować. Ja staram się coraz mniej gadać lecz to i tak nie usprawiedliwia tego, że masz gdzieś to co ja zgłaszam.

• Haha 1

Byłem wtedy, nie dostałeś muta za powiedzenie że odpalony tylko płakałes że cię zabił. Admin nie musi cię informować czy sprawdza czy co. Ja wtedy byłem na spekcie oglądałem go i nie zauważyłem nic podejrzanego.

Skarga bez sensu moim zdaniem

• Like 1

Dzień w dzień płaczesz. Więc postanowiłem już tego nie lekceważyć i powoli Cię ogarniać. Zgłosiłeś na u@ typa to siedzisz cicho, A nie jeszcze płaczesz  na głosowym i pytasz kilka razy czy sprawdzamy go, taka nasza jest robota. Skarga bez powodu możecie zamknąć temacik :)

• Like 1

Wiesz dlaczego Efiks Cię nie lubię? Bo jest  Ciebie za dużo wszędzię.. Wbijasz na serwer i próbujesz z siebie zrobić boga, na forum tom samo..Na u@ zgłoszeń od Ciebie pełno ale widać, że idzie to na siłę bo wcześniej  tego nie robiłeś.. Wbijasz jakieś posty na siłe żeby zaistnieć, a nie tędy droga.. Na innych sieciach było to samo. Masz 16 lat, daj sobie trochę pokory i wyczucia czasu oraz stabilności w emocjach bo sztuczne pompowanie postów nic Ci nie da! I przestań komentować bany adminów bo nic Tobie nie da, a tylko zyskujesz wrogów zbędnym pisaniem,że ileś minut za dużo itp.

• Like 4
  • I love it 1

Admin nie ma obowiązku informować Cie, czy sprawdza osobę którą zgłosiłeś na u@.

Jeżeli masz chęci, możesz zgłosić podejrzenie danego gracza na u@, reszta co i jak, Cie nie powinna obchodzić.

Nie wiem, czy to nowy rekord mutów w ciągu dnia? Podejrzane by było, gdybyś dostawał te muty, od jednego i tego samego admina, ale masz tutaj muty od 4x różnych adminów....

1420488660_Beztytuu.thumb.png.decc941d24b7ae6c4ccdb032cb58a020.png

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.