molotov Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Twój nick: Vyacheslav Molotov Nick admina banującego: Warvickッ Data/Mapa: 2019-08-08 02:20:14 jakas minecraftowa mapa SteamID: STEAM_0:1:422035941 / 76561198804337611 Serwer (mod): 1vs1 areny Opis sytuacji: rozpisze wraz z demem ktory przedstawil admin na poprzednim odwolaniu Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>10080 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>15-08-2019 02:20</u></b><br />Admin: <b><u>Warvickッ</u></b><br />Powód: <b><u>Wallhack/aimlock</u></b>. Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>10080 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>15-08-2019 02:20</u></b><br />Admin: <b><u>Warvickッ</u></b><br />Powód: <b><u>Wallhack/aimlock</u></b>. 58 Aimlock przeciwnik wybiega on na początku strzela za nim kawałek a potem od razu idealnie na głowę celu juz tak strzelam niestety 3:03 Celowanie przez ścianę możliwe ze po prostu udane ale jednak celowanie chwilowe rzeczywiscie nigdy sie nikomu nie zdarzylo celowac prosto w przeciwnika 3:25 AIMLOCK idealnie w glowę potem delikatne celowanie przez ściany jesli dostal idealnie w glowe to powinien zginac wiec jakim cudem moglem dalej celowac? 3:52 Celowanie przez ścianę tego juz nie chce mi sie opisywac 6:32 Dziwny FlickShoot z schodów na dół idealnie w głowę z tego co pamietam byl flick gdy stalem na dole a przeciwnik u gory, po prostu fart, moge ci pokazac moje demka z rankedow lub czegokolwiek 6:57 AimLock 7:30 wychylenie w idealnym momencie jak moglem idealnie wychylic skoro to byla bardzo mala mapa XD tego nawet nie powinno byc 8:35 To nawet nie wiem jak nazwać gość jeszcze nie zdążył wychylić i od razu strzelił moze mam wiecej hz i ja juz przeciwnika widzialem a ty nie 8:55 Coś podobnego nie do końca wychylił i już padł strzał na kazdym monitorze widac cos innego 9:18 Stoi wcelowany w miejsce gdzie wyjdzie przeciwnik a mógł wyjść gdzie indziej ale stał tam wcelowany przez kilka sekund dobrze wiesz, ze jesli byla runda na pistolety zawsze patrzylem w dol a jesli karabiny szedlem na schody i bylo tak w kazdej rundzie 10:03 Dziwny strzał w ścianę gdzie stał przeciwnik a potem dostal glowe jak byl w tym miejscu wiec musialem go jakos widziec🤷♂️ 10:12 Celowanie przez ścianę 10:41 Za szybki strzał znowu z za ściany XDD jesli typ do mnie strzela i szybko pickuje i sie chowam to chyba logiczne i robilem to nie raz jak sie wymienialem strzalami 10:58 Kolejny dziwny flickshoot przez cała mapę tego juz nie oamietam 12:58 Kolejny strzał za ściany 17:50 Kolejny strzał za ściany + chcialem dodac ze mam aktualnie le(zazwyczaj byl to global po prostu mialem chwilowa przerwe zagralem mecz i wpadlo le) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 8, 2019 Sponsor Share Posted August 8, 2019 @ IMean@ EXTREMAAAAA- Jako, że innych UBT go zbanował, a kolega w tym momencie odwołał się po raz kolejny. Niech któryś z was tym razem rozpisze demko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
molotov Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 ale co da to, ze kolejny admin rozpisze demko? odpowiem na to kolejny raz a chce to wyjasnic bo polubilem grac na tym serwerze przed banem bylem top 1 w rankingu bo sporo gralem i nagle typ mi mowi, ze musimy sie pozegnac i polecial instant ban za wh/aimlock a nic takiego nie mam XDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Odnośniki do innych banów, inne sieci, hyde: Spoiler http://sourcebans.cs-soplica.com/1vs1/index.php?p=banlist&advSearch=molotov&advType=name https://sourcebans.max-play.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_0%3A1%3A422035941&Submit=Szukaj I to też pewnie nie Twoje konta i bany. (PS. IP i numerki z SID się zgadzają) Typ, który kazał Ci się żegnać miał rację, tak samo rację miał @ ESLodrzucając Twoje odwołanie, z którego werdyktem się zgadzam. Także out. @ Warvick nie wiem czemu dałeś bana na 1wk, ale przedłużony na perm. @ IMeanfaktycznie była już o tym mowa, zwracam honor! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts