Jump to content
molotov

Drugie odwolanie od bana

Recommended Posts

Twój nick: Vyacheslav Molotov
Nick admina banującego: Warvickッ
Data/Mapa: 2019-08-08 02:20:14  jakas minecraftowa mapa
SteamID: STEAM_0:1:422035941 / 76561198804337611
Serwer (mod): 1vs1 areny                     
Opis sytuacji: rozpisze wraz z demem ktory przedstawil admin na poprzednim odwolaniu
Wycinek z konsoli:
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>10080 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>15-08-2019 02:20</u></b><br />Admin: <b><u>Warvickッ</u></b><br />Powód: <b><u>Wallhack/aimlock</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>10080 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>15-08-2019 02:20</u></b><br />Admin: <b><u>Warvickッ</u></b><br />Powód: <b><u>Wallhack/aimlock</u></b>.

58  Aimlock przeciwnik wybiega on na początku strzela za nim kawałek a potem od razu idealnie na głowę celu

juz tak strzelam niestety

3:03 Celowanie przez ścianę możliwe ze po prostu udane ale  jednak celowanie chwilowe

rzeczywiscie nigdy sie nikomu nie zdarzylo celowac prosto w przeciwnika

3:25 AIMLOCK  idealnie w glowę potem delikatne celowanie przez ściany

jesli dostal idealnie w glowe to powinien zginac wiec jakim cudem moglem dalej celowac?

3:52  Celowanie  przez   ścianę

tego juz nie chce mi sie opisywac

6:32  Dziwny FlickShoot z schodów na dół idealnie w głowę

z tego co pamietam byl flick gdy stalem na dole a przeciwnik u gory, po prostu fart, moge ci pokazac moje demka z rankedow lub czegokolwiek

6:57 AimLock

7:30  wychylenie w idealnym momencie

jak moglem idealnie wychylic skoro to byla bardzo mala mapa XD tego nawet nie powinno byc

8:35  To nawet nie wiem jak nazwać gość jeszcze nie zdążył  wychylić i od razu strzelił

moze mam wiecej hz i ja juz przeciwnika widzialem a ty nie

8:55  Coś podobnego nie do końca wychylił i już padł strzał

na kazdym monitorze widac cos innego

9:18 Stoi wcelowany w miejsce gdzie wyjdzie przeciwnik a mógł wyjść gdzie indziej ale stał tam wcelowany przez kilka sekund

dobrze wiesz, ze jesli byla runda na pistolety zawsze patrzylem w dol a jesli karabiny szedlem na schody i bylo tak w kazdej rundzie

10:03 Dziwny strzał w ścianę gdzie stał przeciwnik

a potem dostal glowe jak byl w tym miejscu wiec musialem go jakos widziec🤷‍♂️

10:12 Celowanie przez ścianę

10:41 Za szybki strzał znowu z za ściany

XDD jesli typ do mnie strzela i szybko pickuje i sie chowam to chyba logiczne i robilem to nie raz jak sie wymienialem strzalami

10:58 Kolejny dziwny flickshoot przez cała mapę

tego juz nie oamietam

12:58 Kolejny strzał za ściany

17:50 Kolejny strzał za ściany

+ chcialem dodac ze mam aktualnie le(zazwyczaj byl to global po prostu mialem chwilowa przerwe zagralem mecz i wpadlo le) 

• Haha 1

ale co da to, ze kolejny admin rozpisze demko? odpowiem na to kolejny raz a chce to wyjasnic bo polubilem grac na tym serwerze przed banem bylem top 1 w rankingu bo sporo gralem i nagle typ mi mowi, ze musimy sie pozegnac i polecial instant ban za wh/aimlock a nic takiego nie mam XDD

• Haha 1

Odnośniki do innych banów, inne sieci, hyde:

I to też pewnie nie Twoje konta i bany. (PS. IP i numerki z SID się zgadzają)

Typ, który kazał Ci się żegnać miał rację, tak samo rację miał @ ESLodrzucając Twoje odwołanie, z którego werdyktem się zgadzam. Także out.

@ Warvick nie wiem czemu dałeś bana na 1wk, ale przedłużony na perm.

@ IMeanfaktycznie była już o tym mowa, zwracam honor!

• Like 1
  • Haha 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.