Karcok Posted August 2, 2019 Sponsor Share Posted August 2, 2019 Imię: Karol Wiek: 23 Nick z ts3: Karcok Czas jaki możesz poświęcić dla naszego serwera: Codziennie +2h Doświadczenie: Posiadam swój własny TeamSpeak 3 od 3 lat Składka [tak/nie]: nie @ mayor - Bogucha to świętość, jak z nią nie można trzymać sztamy? 2 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayor Posted August 2, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 2, 2019 *Absolutnie na nie! Wyzywasz mnie non stop na teamspeak3, trzymasz sztame z boguchą i jesteś bardzo agresywny mówiąc, że przyjedziesz do mnie i złamiesz mi kręgosłup! +wiek +staż +doświadczenie +ładna buźka *żarcik 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Oj karcus chciałbym napisać na nie ale nawet nie mogę. +wiek +ogar osoba. +doświadczenie, ma swojego Ts3 +siedzi na ts więc aktywność jest.. +na pewno pomoże. No jestem po prostu na tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecko! Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 +wiek +doświadczenie +aktywność -pchasz się na rangi... Jestem na TAK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koala. Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 +wiek +doświadczenie +aktywność +osoba pomocna Jestem na TAK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Ty chcesz mieć admina tam? Może byś swoją kulturę ogarnął, przeszczepie jeden? XD +wiek +staż +pocopisaćtrzeciplusjakkażdygoznaiwieżesięsprawdzi Wiadomo, tak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dewey Posted October 13, 2019 V.I.P Share Posted October 13, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts