SQUeZ Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 1. Nick z serwera: SQUeZ 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 16 4. Steam ID: STEAM_0:0:111015. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/SQUEZ/147.135.199.68:27015/6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Żadne 7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): ( 4/10) Jedynie co to zapoznałem się z komendami SourceModa. 8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem Bartek, mam 17 lat. Moją pasją jest koszykówka. Lubie zrelaksować się grając w CS GO. W ciągu ostatnich 15 miesięcy przegrałem w tą grę ponad 1400 godzin. Jeśli ktoś o coś zapyta na serwerze chętnie mu odpowiadam. Jedyną rzeczą której nie stosowałem od początku to nie wchodzenie na forum. Wczoraj założyłem i od czasu do czasu wchodzę poczytać. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od danego dnia ale zawsze staram się minimum 1/2h dziennie poświęcić. Czasami jest to więcej. 10. Posiadasz mikrofon?: Tak 11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje 12. Linki do poprzednich podań: Nie było. 13. Kontakt: Steam 14. Konto Prime?: Tak 15. Blokada VAC?: Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Nie wiem jak karcok chcę. Ja daje małe tak, przez ta aktywność na serwerze, bo forum leży.. +wiek -/+ gt -/+ doświadczenie -na forum nigdy cię nie było.. ZAWARTOŚĆ 1 REJESTRACJA Wczoraj o 09:58 OSTATNIO Przed chwilą CZAS ONLINE 1h 55m 30s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 +- podanie, bo jednak słabe, ale mimo wszystko szczere (np. z tym SM) + aktywność na serwerze - aktywność na forum Grasz praktycznie codziennie i to całkiem długo, dałbym szansę. Jedyne do czego bym się przyczepił, to to, że średnio aktywny na voice chat nie jesteś, ani jakoś często (o ile w ogóle) zgłaszasz cziterów, ale no nie mogę tego ocenić, bo przecież nie ma mnie zawsze, gdy Ty grasz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 1, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 1, 2019 Według mnie: + ładne, estetyczne podanie, chociaż myślę, że stać cię na nieco większą rozpiskę ale nie będę się już czepiać xD + wiek, jak w wymaganiach + za GT, lecz mógłbyś poświęcić więcej, niż te 1/2h + kojarzę cię z serwera, większość raczej także +/- chociaż znasz te komendy SM - to forum xD Myślę, że sobie poradzisz. Na TAK. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 2, 2019 Sponsor Share Posted August 2, 2019 Aktywność na forum do poprawy, nie są spełnione nawet minimalne wymagania pod tym kątem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 2, 2019 Sponsor Share Posted August 2, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts