tiker Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Nick z serwera: T!k3r Imię: Mikołaj Wiek: 15 Steam ID: STEAM_1:1:217939202 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/t!k3r/147.135.199.68:27015/ Powróciłem do only mirage po kilkutygodniowej przerwie, prezz ostatnie dni gram tylko na mirage i będę znów no-life Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: byłem adminem na innej serwerowni przez 1 tyg. odszedłem Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 4 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Tak jak wspomniałem wyżej przez ostatnie 3 4 dni prawie nie grałem, złożyłbym to podanie troche póżniej tylko te wakacje szybko sie kończą.... obserwując podania innych zauwązyłem jak clixxu w jednym podaniu napisał że potezba im aktywnych adminów. Patrząc na gt widać że kiedyś bardzo dużo grałem na tym serwerze. Od ostatniego podania bardzo postarałem sie aby poprwaić błedy przez które ja i wiele innych osób nie zostało adminem. Moim zdaniem pomimo mojego wieku umiem zachować pełna kulturę i z chęcią pomagam nowym graczom. Jestę młody dzięki czemu szybko przyswoję nieznane dotąd komendy. Na pewno każda opinia pomoże w poprawianiu się Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:ok 3,4,5 h dziennie Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Linki do poprzednich podań:https://katujemy.eu/topic/33145-only-mirage-szybka-rekrutacja/?do=findComment&comment=202917 Kontakt: Konto Prime?: [ TAK / NIE ]TAK Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE (przepraszam, wydawało mi się że pisałem) Edit: pisałem 2 razy i za drugim się zagapiłem przepraszam, już uzupełniłem @ clixxu. sytuacje gdzie wyzywałem innych itd były trochę dawno jeszcze przed zmiana nicku, poprawiłem się no ale cóż nie mnie to oceniać, czasami taki a czasami taki no, czy to pól na pól jest to nie wiem, od dłuższego czasu staram się być miły i nie wyzywać. @ ROBSONcoś tu chyba nie działa ponieważ poprawiałem te błędy jak i uzupełniałem wcześniej vac i prime a one nadal były, nie wiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Jako że odwiedzam mirage to sie wypowiem +/- Wiek, wyglądasz w miare ogarnięcie jednak 15 lat to 15 lat. +/- GT, w tygodniu 8h, 2 ostatnie dni jedynie jakaś aktywność +/- Doświadczenie, niby jakieś jest jednak tylko tydzień. +Dlaczego ja, fajnie się wypowiedziałeś +Aktywność na forum -Nie podałeś czy miałeś vaca i czy masz konto prime, a to całkiem ważne -SM Jestem za okresem próbnym, wtedy się okaże czy jesteś ogarnięty i czy się nadajesz, bo jednak ten SOURCEMOD to u ciebie lipa. Powodzonka! @edit - Jeśli faktycznie nie ma okresu próbnego to jestem na NIE ^^ @edit @ Ecko! może dlatego że @ clixxu. mnie widuje na serwerze, i bywam tam częściej? zachowałeś się jak dzieciak w stylu "on dostał cukierka a ja nie to nie fer???" oczywiście z całym szacunkiem do ciebie ale nie można takich rzeczy porównywać @ Ecko! @ clixxu. jakie nicki sprawdzasz? bo cały czas zmieniam... @ clixxu.aaa retarded me, okey @ ROBSON na innych serwerach jest okreś próbny ale jeśli nie to up^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecko! Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Iż też odwiedzam Only Mirage to się wypowiem : +/- wiek +/- Gt, aktywność nie jest zła od przerwy +/- Doświadczanie + Dobrze napisanie podanie ( Dlaczego ja ) + Aktywność na forum - Nie uzupełniłeś czy masz Prima i VACA - sm lecz nasza administracji ci na pewno ci pomoże :) Jestem za Okresem próbnym Pozdrawiam Ecko! Clixxu ty do wszystkiego przywalasz wypowiedzieć mi się zabronisz?? Widziałeś mnie raz na serwie a co ty ku*wa 24/7 jesteś na serwie i widzisz gdzie kiedy jestem, sam się pultasz a ja tylko się wypowiadam więc możesz przestać tak przywalać do mnie bo napisałem coś w podaniu ?? Clixxu ty mi nie będziesz mówił co mam robić jakoś jak @ dem.się wypowiedział to nic nie napisałeś...@dem @ dem. Chodzi o to że on ma jakiś problem bo się wypowiedziałem w podaniu i tyle a on coś tam placze ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBSON Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 @ dem., @ Ecko! Nie ma czegoś takiego jak okres próbny z tego co słyszałem.. Co do podania to, narazie jestem na NIE.- wiek, ale na mikro masz bardzo dojrzały głoś jak na 15 lat - kultura, bywasz toksyczny i musisz to zmienić z tego co słyszałem od clixa to dostałeś już bana za niestosowne zachowanie wobec admina - ortografia, "Jestę" i przeczytaj podanie 2-3 razy bo robisz literówki i napisanie porządnego podania wpływa też na to jak podchodzisz do danego zadania + GT + no nie powiem, że nie ale co do pomocy nowym graczom to potrafisz im wytłumaczyć co i jak No i nick musisz mieć taki sam jak na serwerze :) P.S @ Ecko!Już w jakimś podaniu napisałem Ci żebyś się nie udzielał w podaniu o admina dla gracza którego kompletnie nie znasz i oceniasz tylko po tym co jest napisane.. Jak będziesz grał aktywnie na Only Mirage to wtedy nikt się Ciebie nie będzie czepiał o to. Ja jak nie gram na Twoim podwórku to nie wchodzę i nie wypowiadam się na temat graczy kompletnie mi obych z serwera.@ Karcok Ja się z Tobą nie zgodzę. Skoro takie zdanie gracza i admina jest opcjonalne to nie będziemy się wypowiadać i tyle. Przyjmujcie pierwszych lepszych burków których nie znacie bo prawie w ogóle nie gracie. I jeszcze jak ktoś nie zna gracza i jego zdanie jest opcjonalne to wtedy można to uznać jako zbędny post. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted July 31, 2019 V.I.P Donor Share Posted July 31, 2019 A to moje zdanie: +/- wiek +/- GT, jeśli wróciłeś po tej przerwie 2 dni temu, to całkiem nieźle +/- SM, lecz komendy są łatwe z tego, co wiem + podanie, chociaż mogłeś trochę bardziej się postarać, jeśli chodzi o samą estetykę, ortografię i interpunkcję, ale to przecież nie jest lekcja polskiego + jesteś (a przynajmniej przed twoją przerwą byłeś) pomocny, nie wiem jak jest teraz, bo wakacje mam.. + forum + jakiekolwiek doświadczenie + myślę, że większość graczy cię poznaje. Z moich argumentów wynika, że raczej jestem na TAK, lecz najlepiej byłoby, gdybyś był pod tymczasową obserwacją innych adminów (biorąc pod uwagę to, że się dostaniesz xd), jeśli faktycznie kiedyś zdarzyło Ci się być toksycznym. Nie jest też trudno wpaść w "presję" podczas sprawdzania kogoś podejrzanego. Dzięki za możliwość wyrażenia własnego zdania. Pozdrawiam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 1, 2019 Sponsor Share Posted August 1, 2019 Wiek na dosyć niskim poziomie. Nie chcę nikogo z góry skreślać, bo znam parę osób co mają 15/16 lat a zachowują się 2x lepiej niż nie jeden 20-latek, ale wszystko wszystkim, na dzień dzisiejszy to w jakiś sposób u mnie wpływa. GT jest bardzo słabe, jedyne dwa dni mocne, ale co z tego, skoro reszta nie jest regularna... Podsumowując, nikogo nie skreślam, ciebie również nie, po prostu pokaż iż nadajesz się na to stanowisko, popraw GT i wtedy będziemy mogli porozmawiać na ten temat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 1, 2019 Sponsor Share Posted August 1, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts