Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
noname

Prosze o ogarniecie Admina

Recommended Posts

Chcialbym zglosic skarge na najmiej ogarnietego admina na calym servie chocdzi mi o demo.

Kolego jesli cos dostaje sie od pluginu bf to dlaczego walisz bany ?? bo przeszkadza Ci ze latam z kosa i lepiej gram od Ciebie czy co?

Opis sytuacji gramy awp_ inie dostaje he prawie co runde bo wbilem dana odznake wedlug mnie w regulaminie niema nigdzie napisanego ze nie moge uzywac he ktore otrzymuje dZieki wbitej odznace. Dodatkowo ten admin nim dostal admina ciagle plakal o zmiany mapy gdyz mu nie idzie albo nie pasuje teraz robi to samo kolego pamietaj jesli 15 graczy wybiera dana mape to dlatego ze chca na niej grac a nie abys ppisal na ogolnym: zmieniamy mape ?? i co chwila spamujesz na ogolnym a zwlaszcza na awp ( co chwila wyskakuje na srodku komunikat o celach mapy kolego chyba na awp celem jest sie powybijac a nie podlozyc pake albo uwolnic hosty.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'he na awp'
[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:30098637'
[AMXBans] Twoje IP: '89.229.21.117'
[AMXBans] ===============================================

Pierwsze co napisze to "płacz off" <3

Nie ja płakałem o zmiane tylko gracze,  ja uwielbiam awp i bylem na niej top. Dla Cb to moze być raj latać z kosa nic wiecej.

Na takiej mapie nie ma czegoś takiego jak rzucanie He. Gdybyś był inteligentny to bys sie domyślił po samej nazwie.

Spam  o celach, nie wiem mogłem pomylić klawisze, chociaż nie przypominam sobie takiej akcji.

Dokładnie Płacz off.

Ban słuszny, człowieku sama nazwa mapy ci mówi awp_ (gdybyś nie wiedział co to oznacza powiem ci, To oznacza żeby na tej mapie GRAĆ AWP! ..) nie wiem co sobie ubzdurałeś ale demo na indii nigdy nie pisze o celach, tylko co najwyżej żeby grać awp. 3/4 serwera przeklina granie kosą na indii, więc pomyśl sam. Jedyne co się mogę z tobą zgodzić to zmiany mapy, że skoro została wybrana to powinna być grana. Ja np. bardzo lubie AWP i z chęcią gram na Indii, ale czar pryska gdy wchodzi m.in. taki Noname i gra kosą.. mogę się założyć że gdyby nie twoja kosa to dolna tabela wita , tyle ode mnie . Pzdr. dla kumatych ;)

Placz off to Tobie by sie przydal bo ciagle placzesz o to ze  kosa biegam. 

jest to ekwipunek ktory otrzymuje od tego moda wiec z niego korzystam nie jest nigdzie napisane ze nie mozna korzystac z he na mapach typu awp no chyba ze jako nowy admin ustalasz swoje wlasne zasady to popros by ktos to do regulaminu dopisal nie bedzie wtedy takich sytuacji. To nastepnym razem strzele ss i je wstawie jak czesto spamujesz na ogolnym bo u innych adminow tego nie wiadac.

Kakao widze ze jestes nastepnym przydupasem i musisz swoje zdanie wszedzie wtracic. Jest to taki plugin wiec sie pogodz z tym ze ludzie biegaja z kosa i beda biegac jak Ci to przeszkadza to zmien server gram na nim bo mi akurat odpowiada ten mod i korzystam z tego co sam wbilem po pewnym czasie i dostawanie bana za to ze posiada sie jakas odznake to jest cos nie tak wtedy.

A zamiast Ciebie niech wypowie sie jakis admin z wiekszym doswiadczeniem na tym servie. A juz nie raz gralem z innymi adminami i tez uzywalem he jakos im to nie przeszkadzalo 

Zapraszam admina no przeczytania regulaminu: http://katujemy.eu/index.php?/topic/1498-regulamin-serwera-bf2/

To jest serwer BF2, a nie jakieś FFA czy 4FUN więc używanie odznak jest jak najbardziej wskazane. Skoro on dostaje HE za odznakę to dlaczego go banujesz? Równie dobrze mógłbyś zbanować innych za to że na nożu są niewidzialni...

Jak dla mnie ostrzeżenie dla admina a temat do zamknięcia bo ban już minął ;>

Noname nie wiem czy do ciebie w domu mówią Przydupas, ale jeśli tak jest to bardzo mi przykro.. Widzę że nie da się z tobą porozumieć więc spróbuje ci to inaczej wyjaśnić , Mamy mape de_ , o co w niej chodzi? o to żeby plantować/ rozbrajać pake, Brawo. Teraz mapa cs_ hmm wydaje mi się że na tego typu mapach ratuje się zakladników (tzw. hosty gdybyś nie wiedział), a teraz mamy mape typu awp_ , jak myślisz jaki jest cel tej mapy?, Brawo wygrałeś pisiont groszy, jak sama nazwa mówi celem tej mapy jest granie AWP i żadna kose tego nie zmieni. To tak jakbyś na mapie de_ próbował ratować hosty. Tyle na temat.

Ta skarga jest smieszna ze strony noname poniewaz ban byl na 5min a mogl admin dac na wiecej ale pomyslal ze da ci szanse wiec po jakiego wała skladasz skarge :) Ja na twoim miejscu bym się cieszyl ze adminl byl mily ,a nie surowy i dał bana na tak krotko :) Gdybym to ja mial banowac to bys juz wyrwal bana na 30min taka drobnostka ode mnie do ciebie :P

Jesli nawet Demo sie mylil z banem to i tak powinni dodac taki podpunkt w regulaminie ze he sa zakazane na mapie np: awp_india

Po drugie to ty noname caly czas masz jakiejs zale a to ze ktos ci powiedzial prawde to odrazu myslisz ze jestes krolem serwera ze wzledu na to ze masz epicka niewidke.Ale sam ci sie przyznam ze dzis kupuje sobie tą niewidke i na bf2 tak samo bede sobie smigal jak ty i zabijal innych :)

• Like 1

Kakao jakbym chcial grac dokladnie na cele to bym poszedl na jakis server TP to jest bf mod wiec zupelnie inna gra. 

Veg skarga nie miala na celu abym dostal ub ( widze po wypowiedzi ze tez lubisz wtedy dawac bany bez podstaw )tylko chodzilo o sam fakt bana niema czegos w regulaminie to nie powino byc za to bana po 2 po co wtedy dostaje sie he ?? usunac ta odznake i nie bedzie z niej profitow i takich problemow. nie mam zali jedynie wtedy jak ktos przesadza bo dostal sie do wladzy i mysli ze wszystko mu wolno dodatkowo nigdy nie uwazalem sie za jakiegos krola tego serva wbij na server pogramy moze dojdzie nastepna osoba ktora bedzie plakala o to ze biegam z kosa :):) A dodatkowo bardziej bys zaszalal jakbys ja wbil sam bo zakup to ladna droga na skroty dla osob ktore nie posiadaja skilla i nie moga wbic np. 5:3 aby otrzymac licke dodatkowo chcialbym w tym miejscu pogratulowac osoba ktore zrobily to same :):)

• Deserved

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Nie odwołujemy się od banów czasowych oraz nie wybieramy ich na dowody!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.