Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ☆ Kᴜʀᴀɪ aka placek ☆

Nick admina banującego: CONSOLE

Data/Mapa: 2019-07-02 16:02:11

SteamID: STEAM_1:0:432229686

Serwer (mod):  Katujemy.eu | FFA   

Opis sytuacji: Wczoraj napisałem prośbe o odwołanie bana , zostałem odbanowany , dziś wchodzę aby pograć i wyskakuje komunikat że zostałem zbanowany. Proszę o naprawę błędu. 

Wycinek z konsoli: niestety tego nie mam

Edit 1:

Mam dwa bany na te same ip , ktoś podszywa sie pod mnie i dostał bana za wyzywanie administracji , a ja na tym ucierpiałem . Lubię grać na tym serwerzę więc chciałbym aby zdjęto bana

Odwołanie bana z podszytego ip

Twój nick: Demon KaNE

Nick admina banującego: nieznam , bo ja tego bana nie dostałem , tylko ktos na tym ip

Data/Mapa: 13.07.2018 22:05

SteamID: STEAM_1:0:207519763

Serwer (mod):   [CS:GO] ARENA 1v1                          

Opis sytuacji: Obraza administracji , ja tego nie zrobiłem ktoś się podszył pode mnie , proszę o litość

Wycinek z konsoli: niestety tego nie mam

z uszanowaniem ☆ Kᴜʀᴀɪ aka placek ☆

Opublikowano

Nick, który podałeś - nie posiada teraz żadnego bana (posiadał wcześniej, dałem Ci UB), co najwyżej "Y4y! KႮℛAⅈ :)".

Mhm, a IP się pokrywa, nick zawiera również pierwszy człon.

Twoje IP ma dwa aktywne bany, 07-13-2018 oraz z dziś tj. 02-07-2019 i również za zduplikowane konto.

Komu Ty bajkę wciskasz o jakiejś obrazie administracji? 

Dwa ostatnie bany mają ten sam SID: STEAM_1:0:432229686

Nadal się ktoś pod Ciebie podszywa? 

Jeżeli już mówimy o podszywaniu się, to prędzej Ty pod osobę, która bana w 2018 roku dostała, bo to nie ona przejęła Twoje IP, a Ty jej.

Więc zrób z nim porządek, nie będę Ci dawał kolejnego UB, jak masz dostać kolejnego perma z tym samym powodem, bo nie zmieniłeś IP. 

Ustawcie sobie ludzie u Dostawcy internetu stałe IP i tyle, a jak nie to resetuj router do czasu, aż IP ulegnie zmianie. Tyle w temacie, jak ogarniesz IP, daj znać, to dostaniesz UB.

@ Karcok możesz zwrócić koledze uwagę, żeby zastosował się do regulaminu, bo inny nick w grze, a inny na forum. :P

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Czyli ja niby jestem podszywaczem , nawet nie miałem nigdy takiego nicku , poza tym nie gram na arenach katujemy 1v1. No coś tu jest nie halo

Opublikowano

Brak zainteresowania tematem, czekałem, aż zmieni może to IP.

Na pw bajeczka o bracie, czy tam koledze, nie pamiętam, więc werdykt jest jeden.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.