Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Ruszasz się jak gold, rzucasz granaty jak silver, zabijasz również maksymalnie jak kałach, a robisz tyle fragów.... No ale nie jestem od dawania ci rad :)
Więc może po prostu przejdę do demka.

Demko:

http://801.gotv.pro/srv53362/auto0-20190630-141724-2064794168-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip

Rozpiska:

4:55 Pokusiłbym się tutaj o stwierdzenie, że w pewnym stopniu był to pre-fire już
5:25 Wychylasz już wcelowany bezpośrednio w typa, dodatkowo te szybkie reakcje, dokładnie wiesz gdzie będą przeciwnicy
13:23 Owszem, może i w takie pozycję wychodzi się czasem wcelowanym, ale ty wyszedłem idealnie w to miejsce wcelowany
13:35 To samo co up@
23:40 Wychylasz perfidnie wcelowany na każdego z rywali i dodam iż nie są to normalne sprawdzenia miejscówek, tylko typowe wyjazdy na żywioł
26:25 Adekwatna sytuacja do tych up@, pozycję które się sprawdza owszem, ale znowu wchodzisz idealnie wcelowany w głowę
28:58 Wyjazd normalny, ale nie do końca, nie przejmujesz się kompletnie CT, czy dżungla, po prostu idealne wcelowanie w stronę rampy
39:50 Podobnie jak up@
41:07 Wiedziałeś dokładnie jak wychylić
42:55 Wróżysz z fusów? Znowu wiesz jak wychylić, gdzie dokładnie oddać szybkie strzały.

Podsumowując tą soczystą ripostą, uważam iż jesteś odwalony. Latasz ewidentnie na jakimś WH, bo po prostu za dużo wiesz, do tego w większości twoich zabójstw, nie sprawdzasz nawet podstawowych miejscówek, tylko wchodzisz z byka na daną pozycję. Ponad połowa tych akcji co podałem, kwalifikuję się pod to co napisałem, czyli dużo wiesz, wiesz gdzie wychylić i jak zabić najefektywniej.

Ogarnij swoją kulturę na mikrofonie, jak i płacz. Nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się jak jakiś 13 letni smarkacz, któremu rodzice kupili komputer na 
komunie i jedyne co potrafi na dzień dzisiejszy robić, to grac 24/7. A tak na poważnie, to tylko gra, gramy tutaj wszyscy 4fun, mamy czerpać z tego przyjemność.
To nie jest ESL Major, a nawet jeżeli dla kogoś jest, to niech sobie będzie, ale niech się zachowuje, bo takie zachowania będziemy tępić.
Do tego te prowokacje z twojej strony.... Nikt nie musi być taki zajebisty jak ty, gwarantuje ci, że ci ludzie, których cisnąłeś, czy prowokowałeś, mają więcej 
lepszych perspektyw na życie, niż ty.

@ ESL @ EXTREMAAAAA - Byłbym wdzięczny, jakbyście zerknęli okiem na to odwołanie i dali werdykt.

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Myślę, że dużo wypisywać nie muszę @ Karcok wszystko wyjaśnił. 

Ban jak najbardziej słuszny. Spróbuj może gdzieś tam, bo tu nie ma łatwo. 

• Dzięki 1
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.