Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: ✪ DzwigU
  2. Imię: Bartek
  3. Wiek: 17 
  4. Steam ID: STEAM_0:0:155401086
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://cache.gametracker.com/player/✪ dzwigu/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Brak
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 2/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem Bartek na codzień jestem spokojny miły , uprzejmy i pomocny moja pasja jest ogólnie sport ale najbardziej jestem oddany Piłce nożnej którą uprawiam już ponad 7 lat , lubię słuchać muzyki  oraz w przyszłośći chciał bym zostać architektem wnętrz. Dlaczego to ja mam zostać adminem ?. Jestem oddany jednemu serwerowi dlatego pomyślałem wiec że dodatkowa pomoc do łapania "haxów" się przyda. Posiadam bardzo duże doświadczenie zarówno na serwerze jak i w normalnym Counter-Striku. 
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na chwilę obecną myślę że +/- 8 h tygodniowo jestem w stanie na spokojnie
  10. Posiadasz mikrofon?:   [TAK], natomiast wiem że praktycznie w ogóle nie udzielam się na chacie głosowym, natomiast w najbliższym czasie postaram się to nadrobić i powoli dążyć do systematycznośći jeżeli chodzi o ten środek komunikacji.
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję 
  12. Linki do poprzednich podań: brak 
  13. Kontakt: http://steamcommunity.com/id/dzwigala
  14. Konto Prime:  TAK 
  15. Blokada VAC:  NIE 
Opublikowano

- nie znasz regulaminu sieci, używasz czerwony kolor

+- gt, jak grasz to długo, jak nie grasz to wcale, ale nie oczekujmy zamulania na serwerze, po parę godzin dziennie, tego nie traktuję jako minus, bardziej neutralnie

+- wiek

+ kojarzę Cię, jesteś w miarę okej

+ za ppkt. 8, no jednak masz doświadczenie z grą, a nie adminowaniem, co potwieredza się w ppkt. 7, no ale to to jest do ogarnięcia w parę godzin dla kogoś nowego (nie kłamiesz, że się na tym nie znasz, a to ważne)

Nie wiem, jak stoi Twoja kultura osobista, dawno nie grałem, ale nie pamiętam Cię jako kogoś bez niej. 

Jestem za.

@ Karcokupdate :)

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Dzwigusia na adminaaa! 

+/- wiek

----SM. Naucz się go mimo, że jestem za tym że aż tak brak doświadczenia nie przyjmować ale ty jesteś ogarnięty więc nauczysz się :) 

+staz na serwerze

na tak

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

+wiek

+/- Komendy admina to pestka, nauczysz się w 1 dzień.

+Często gra

+Jest ogarnięty, dobrze gra więc myślę, że będzie potrafił rozróżnić cheater'a od zwykłego gracza.

+Mikro

TAK

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Aktywność na wysokim poziomie, do tego się nie mogę przyczepić.

Jedyne do czego mogę, to sam mikrofon. Prawie w ogóle go nie używasz, staraj się więcej integrować z ludźmi.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.