Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kavosko

Nick moderatora nakładającego ostrzeżenie: Petrektt

Data: 24.06.2019 koło godziny 15                             

Opis sytuacji: Dostałem ostrzeżenie za "spam". Napisałem jeden post żeby pospieszyć opiekuna serwera, który zwlekał z przyjęciem podań 4 dni w "SZYBKIEJ" rekrutacji. 

Dowody: 

Polecam się zapoznać z definicją spamu.

W Dziale rekrutacji nic nie pisze na temat że nie można się wypowiadać w tematach "szybkiej" rekrutacji. 

I szybka rekrutacja, sama nazwa mówi i nie jestem upośledzony żeby nie rozumieć 2 słów. Szybko znaczy szybko a nie 4 dni :)

Opublikowano

"Nie wypowiadamy się we własnych podaniach, jeżeli jest już taka potrzeba użyj opcji edytowania tematu i pod wzorem oznacz osobę, które masz coś do przekazania."

Istnieje opcja edytuj, w której mogłeś poprosić osoby prowadzące tę rekrutację, aby szybciej sprawdziły Twoje podanie, skoro jesteś taki niecierpliwy.

Cóż za prostactwo irytujące.

A tu się dowiesz jak je odpracować: 

#sorkizawtrącanieadmin

Opublikowano

* "nic nie jest napisane" :) Nie musisz wypowiadać się w temacie szybkiej rekrutacji, kiedy się tym nie zajmujesz i nie Ty byłeś osobą składającą podanie. Nie wiem po co się czepiasz skoro nic na ten temat nie wiedziałeś. Wcześniej @ Ecco1988dogadał się z jedną osobą, natomiast ja dogadałam się z drugą. Wszystko było ustalone, lecz formalności na forum nie były uzupełnione z powodu braku czasu, bo pracuję. Następnym razem najpierw się zapytaj, a nie robisz jakieś problemy..

• Uwielbiam 1
Opublikowano

@ kavosko nie rozumiem po co się wypowiadasz w szybkiej rekrutacji jak nie Ty o tym decydujesz. @ Kinga™dogadała się z @ mayora ja z drugiem graczem na tsie....Sprawa zamknięta.Ale ze Ty składasz skargę na właściciela serwera gdzie Ty jesteś adminem to już inna sprawa,

Opublikowano

Tak patrzę, czytam, myślę i łapię się za głowę... @ kavosko Z tego co zrozumiałem to chciałeś poinformować o nieprzyjętych podaniach, chciałeś dobrze ale, od informowania o zaległych tematach/podaniach są Moderatorzy, których zadaniem jest pilnowanie ładu i składu na forum oraz informowanie Opiekunów/Właścicieli/V@/H@.  2 sprawa - Szybka rekrutacja ma na celu zwerbowanie Adminów na dany serwer przymykając trochę oko na wymagania dotyczące podania na Admina. 3 sprawa - Mogłeś napisać na PW do Opiekuna lub Właściciela i się dowiedzieć, czy dane osoby zostały przyjęte, czy nie. @ EXTREMAAAAA Gdzie Ty tutaj widzisz podanie @ kavosko? bo albo jestem ślepy, albo nie potrafię czytać. Następnym razem zapoznaj się z tematem nim wtrącisz swoje 3 grosze. @ Kinga™Dobrze, że dane osoby zostały przyjęte. Rozumiem, że pracujesz, brak czasu, zmęczenie fizyczne oraz psychiczne ale po przyjęciu Admina wystarczy poświęcić 1 minute na dodanie notki i z byle błachostki nie było by tej dziwnej dramy. Tak na przyszłość, nie zapominaj o tym. @ Ecco1988 Widzę, że następnemu się kłania czytanie ze zrozumieniem. Gdzie Ty tutaj widzisz skargę? Jako współwłaściciel mogłeś pomyśleć i dodać notkę o przyjętych podaniach ale no... @ mayorDziękuję za info i na nastepny raz zamykaj takie tematy by uniknąć spamu do czasu rozpatrzenia. 

Naprawdę Wam się tak nudzi, że zamiast rozwiązać sprawę normalnie i bez spin to wolicie kręcic aferę? Ręce opadają. 

A więc tak, warna zdejmuje i proszę o dopinanie na ostatni guzik formalności na forum. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.