Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

@ Weak'uś. - "Nie żyjesz kurwa!" Dobrze kur** zjebowi, życzę mu z całego serca, aby był dzień w dzień ruchany na sucho.

Jak jestem mega przeciwnikiem tego, aby wyżywiać co niektóre kur** w więzieniu za nasze podatki, tak przypadku np. tego typu jest dla mnie zawsze plusem do dania paru centów, za to aby go dymali dzień w dzień.

Oby tylko nam się chłopak nie załamał i nie popełnił samobójstwa, bo to by była dla niego w pewien sposób nagroda.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ja bym go zabił, powinna być kara śmierci dla tej osoby, który zabił dziewczynkę kristinę, nie wiem co ten człowiek miał w głowie, ale jest kur***. Niech w więzieniu odpoczywa i zdy****.

PS: sorki :default_smile:

• Legenda
Opublikowano

Widziałem. Prawda jest taka, że skurwysyn dostanie ciepłą solo cele i nikt go nie dotknie. Będzie pod obserwacją i po wyroku wyjdzie jak gdyby nigdy nic. Śmieć.

• Lubię to! 1
Opublikowano

W TV mówili że ma pozwać służby które go zatrzymały o napaść i nieprzestrzeganie praw człowieka. Dodatkowo zostanie poddany badaniom psychiatrycznym i jeśli lekarze stwierdzą że nie był poczytalny to uniknie więzienia 😅🤣

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

"Dawaj dupę, dawaj dupę" albo "Wieszaj się, wieszaj się" - no cóż, miłego pobytu na wiecznych wakacjach, niech tylko pajca przestaną izolować od reszty więźniów.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.