Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:BhopXGoD

Nick admina banującego:Ecko

Data/Mapa:23.06.2019/Mirage

SteamID: STEAM_0:1:503979902

Serwer (mod):Mirage/Cache                            

Opis sytuacji: A więc tak dostałem bana na 3 dni na serwerze po tym jak powiedziałem do ecko że jest ciulowym adminem i że nie chce mi się z nim już gadać więc proszę o ub

Wycinek z konsoli: Disconnect:zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły 

Opublikowano (edytowane)

Ale ja cie nie banowałem drugi raz???

Dostałeś bana tylko raz ale wtedy jeszcze bany nie działały wiec nie wiem o co ci teraz chodzi bo żadnego bana ode mnie nie dostałeś .

A nie sorry mój błąd teraz wszystkie bany nadało które nie zostały nadane, a bana dostałeś za obrazę administracji.

dowodów na nieszczęście nie mam ale dziś powiedziałeś do mnie ze jestem gównianym adminem, to nie jest jakaś super straszna obraza ale dostałeś bana ode mnie za inne obrazy np. jesteś cwelem, ku*wo, dzi*ko, *sz*ato je*ana i tym podobne słowa które mogły mnie obrazić.

Ja mam tyle do powiedzenia, jedyny minus że nie mam dowodów na to że mnie tak obrażałeś.

Decyzję zostawiam dla UBT. 

Tylko w tym problem że obrażał mnie kilka tygodni temu a nie powiem że tych demek trochę jest, a tu powiedział mi że jestem gównianym adminem to sam się przyznał, ale to dla mnie było bardzo obraźliwe, ponieważ ja się staram być jak najlepszym adminem a taka osoba która powie że jesteś gównianym adminem to może to wiele osób bardzo urazić 

dowodów nie mam. :( 

Tylko że on mnie obrażał z kilka tygodni temu, ja to poszukam tylko powiedz mi to kiedy mam czas.

Demko zostanie rozpisane najpóźniej do 24.00.

Edytowane przez Ecko!
Opublikowano (edytowane)

21.16 bhopxgod - weź zamknij dupę 
21.37 bhopxgod - musisz ty cymbale
22.34 bhopxgod - za bycie taki sku... ale nie dokończył

24.05 bhopxgod - Jesteś totalnym gównem 

Oczywiście to nie jest wszystko ale nie oszukujmy się trudno odszukać takiego demka gdzie cie obrażał a nie pamiętasz dokładnej daty i godziny.

Według mnie ban na 3 dni był słuszny 

Demko które rozpisywałem http://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20190623-153555-367330048-de_cache-3_MAPS.dem.zip

Edytowane przez Ecko!
Opublikowano

Zgodnie z regulaminem ban nadany prawidłowo (mieści się w ramach czasowych), jako dobry admin zapewne ostrzegłeś osobę przed nadaniem bana.

Tak więc ban zostawiam. Poniżej link do regulaminu. 

W sprawie długości bana, czy skracać czy nie, niech zadecyduje ktoś z administracji Mirage/Cache. 

@ Dudnes @ sad.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.