Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ESCE

Nick admina banującego:Bad Boy

Data/Mapa:AWP_MINECRAFT_DREAMZ COŚ TAKIEGO

SteamID:STEAM_0:0:176201004

Serwer (mod):     Only awp                          

Opis sytuacji:Admin podejrzewał mnie o czity i dał mi bana.Nie zdązylem dac profil na publiczny zeby zobaczyl moje godziny w cs go

Wycinek z konsoli:: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Opublikowano

Zostały 3h sądzę że nie odpowie byl ostatnio na forum bardzo dawno.Można tu zobaczyć na jego profilu :/

• Haha 2
Opublikowano

Tak  była   sytuacja z  tym  graczem  oglądałem  go  i   stwierdziłem  że   jest   odpalony  więc   go   zbanowałem  jego  profil    do  tego był   prywatny.  Pewnien  gracz  zreportował  go  i  widziałem  podejrzane  akcję  tyle   odemnie.

• Haha 2
Opublikowano

Napisałem że  nie zdążyłem wziąć profilu na publiczny lol.To że ktoś mnie zreportował to nic nie znaczy.Mam 3h po co miałbym czitować na jakimś głupim serwerze 

Opublikowano
14 minut temu, ESCE08 napisał:

jakimś głupim serwerze 

To pal wroty z głupiego serwera i nie pisz prośby o UB besmusku 

Opublikowano

Chodziło mi oto że po co mam dostać bana przez to że gram na serwerze,który nic mi nie da.Chodzi mi o rangi czy jakieś lewele faceit. btw. Zaraz będą 24h od wrzucenia postu

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.