Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Dudnes

Nowy Serwer - Ostateczne Głosowanie

Serwer  

44 members have voted

1. 1. Jaki serwer chcecie?

• ZOMBIE MOD
      20
    • 4FUN
      3
    • TEAM PLAY
      23

Recommended Posts

• Owner

W poprzednim temacie 3 serwery szły praktycznie równo, aby ułatwić wam wybór tworzę nowy temat, w którym znajdować się będą 3 serwery z poprzedniego tematu z największą ilością głosów.

Głosowanie będzie trwało do 2015-01-20

Przedłużam głosowanie do 2015-01-21, godz 18.00

@ Temat uznaje jako off topic więc śmiało wyrażajcie swoje opinie / komentujcie. @

Ja zdecydowanie jestem za ZM, ponieważ nie każdy lubi TP, a na ZM można fajnie się pobawić :)

@edit Zresztą wszystko wyjdzie w głosowaniu :D

Ja zdecydowanie jestem za ZM, ponieważ nie każdy lubi TP, a na ZM można fajnie się pobawić :)

Równie dobrze można na to patrzeć odwrotnie, nie każdy lubi zm, a ja bym z chęcią zagrał na TP only ESL map.

widac srednia wieku, ktorzy wybrali zombie to 15 lat i mniej, niestety dzieci rzadza na serwerze, ja bym zagrał TP, ale dla dzieci to za ciężkie wyzwanie tam sa cele i gra druzynowa, a zombie lataja i nawalaja zero rozrywki

• Like 1

• Owner

Przy zombie jest rozrywka, tylko trzeba zrozumieć tego moda, aby pograć. 

Jeżeli chodzi o TP to teoretycznie zwykłe FFA, FF jest włączone co może niektórym utrudniać grę i anty rasze  ;)

Jestem za ZM dlaczego? Ponieważ jest to serwer który moze przynieść sieci duze zyski + jest to mod łatwy do rozkręcenia + Mod różniący się od wszystkich na sieci skoro mamy DD2 i FF2 to o 4fun i TP myślę że można pomyśleć później a jeśli chodzi o ZM mogę pomóc przy tworzeniu ;) 

A jaki sens ma TP NS ? To się nie pokrywa, albo chcecie mieć serwer z wyższym poziomem, albo serwer TP z nazwy który cechuje tylko granica raszu. Równie dobrze można otworzyć FFA#2, jacy gracze w większości grają na ns? Tacy którzy nie rozróżniają FFA od TP i tak właśnie ten serwer będzie wyglądał. Jeśli TP, to tylko steam, jeśli wolicie iść na ilość, a nie jakość? Nie tędy droga. 

Albo inaczej - czemu uparliście się na 1.6? Możecie przecież wystartować z Globalem. Dla jasności - liczba graczy w 1.6 w ostatnich latach systematycznie spadała i będzie spadać na rzecz Globala, albo chgw co jeszcze wyjdzie w przyszłości. Społeczność 1.6 po prostu stopniowo wymiera, nie ma takiego boomu jak w latach 2007-8. 

Problem w tym prince, że serwery CS:GO stały puste. Nie ma z nich jakichkolwiek korzyści, zysku. Wymierająca społeczność 1.6 nadal utrzymuję bardzo wysoki poziom grywalności na serwerach, na których jest wykupiona reklama. 

Przeskok może okazać się bolesny, głównie ze względu na sprawy finansowe. Sam wolałbym abyśmy szli w stronę Globala, ale na własne oczy można było się przekonać, że aktualnie większe korzyści przynoszą serwery '-1.6.

Edited by Ojciec

Serwer CS:GO stał pełny, dobicie się na niego graniczyło z cudem. 

Problem był jedynie w tym, że nie przynosił korzyści, a tym bardziej na siebie nie zarabiał. 

Przed moją przerwą stał pusty, więc przypuszczałem, że nic się nie zmieniło. Dzięki za sprostowanie.

• Owner

Owszem, było tak że nie dało rady wejść, po ustawieniu dobrego tagowania serwer się zapełnił ale to było do czasu. Później serwer stał ciągle pusty, zaczął spadać w gt. W dodatku tak jak wspomniałem wyżej nie chodzi tutaj o zarobki ale o sam fakt iż taki serwer w opłaceniu nie jest tani. W roku 2015 wszystkie hostingi serwerów gier podniosły ceny za slota w cs:go tr128. Na chwilę obecną ciężko byłoby nam opłacić wszystkie serwery 1.6 + cs:go który nie jest tani, nie wspominając już o jakiś reklamach, kluczach cs:go do konkursów itp. Zapewniam, że  cs:go otworzymy i to nie jeden, ale jeszcze nie teraz, zbyt szybko ruszliśmy z nową edycją. 

Aktualnie zapraszam jeszcze do głosowania, przedłużam głosowanie do godz 18.00 2015-01-21

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.