Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:  SinMain
Imię: Maciej 
Steam ID: STEAM_1:0:201764704
Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/sinmain/147.135.199.68:27015/
Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Nie jestem do końca pewien, raz minimum lecz ręki odciąć nie dam za więcej niż 2
Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 4/5 na 10
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Co tutaj dużo pisać, niewiele argumentów prócz czasu który poświęcam na serwerze  jest  odpowiednim by o nim pisać. Raczej nie oceniam ludzi pochopnie, nie rzucam oskarżeniami na prawo i lewo o "odpałach" i rzadko kiedy się mylę jeśli chodzi o ocenę gry gracza. (w końcu to ja byłem tym najwiekszym odpałem XD) 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zależy od  dnia. Każdy wie jak to jest z pracą, raz wracasz zmęczony a raz nie.
Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak
Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak
Linki do poprzednich podań:  - 
Kontakt:  Steam
Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak
Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] Nie

Opublikowano

-GT.

-Argumenty "Prócz czasu który poświęcam na serwerze" wczoraj tylko spędziłeś dokładnie 501 minut a przedwczoraj godzinę pozatym brak stałej aktywności.

- Doświadczenie nie rozumiem o co ci dokładnie chodzi.

-Sm

+Wiek

+Nawet wprowadza lepszą atmosferę będąc aktywnym

Jestem na nie. Oczywiście jeśli twoja aktywność się zwiększy będę na tak :)

@ ROBSON Dlaczego niby skoro napisałem dokladnie to samo co ty tylko w innej formie? "-Czas spędzony na serwerze" = To co napisałem o 501 minutach oraz o samym GT

Opublikowano
1 minutę temu, Jezorx napisał:

-GT.

-Argumenty "Prócz czasu który poświęcam na serwerze" wczoraj tylko spędziłeś dokładnie 501 minut a przedwczoraj godzinę pozatym brak stałej aktywności.

- Doświadczenie nie rozumiem o co ci dokładnie chodzi.

-Sm

+Wiek

Jestem na nie. 

Ty chyba powinieneś być ostatnią osobą która ocenia Gt i czas spędzony na serwerze..
A co do samego podania:
+wiek
-czas spędzony na serwerze
-doświadczenie w adminowaniu (też nie wiem o co Ci chodzi,ponieważ gdybyś był adminem 2 czy 3 razy na jakiejś sieci to powinieneś był pamiętać)
-argumenty dlaczego Ty.. Jak na 23 lata mógłbyś coś więcej napisać o sobie i dlaczego Ty niż pisanie ile czasu spędzasz na serwerze.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Może koniec? 

Jestem na NIE

- GT,

- podanie,

- doświadczenia? :facepalm:

Napisz podanie kolejne jak będziesz mieć lepsze wszystko: czas, osoby żeby Ciebie poznały itp. :facepalm:

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

@ SinMain - Wybacz, ale muszę twoje podanie stanowczo odrzucić.

GT stoi na naprawdę niskim poziomie, to że raz na jakiś czas zrobisz np. +300 min, nic nam nie daje. Potrzebujemy aktywnych adminów. Piszący "aktywnych" mam tu oczywiście na myśli, w miarę możliwości stałą ciągłą.

Reasumując, popraw GT i wtedy złóż ponownie podanie.

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.