Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Banned by Admin clixxu.

Expires on

15:14 / 13-06-19

Banned from ██ Katujemy.eu | Only Mirage • 128TR 

Opis sytuacij: Gram sobie na serwerze razem z R2 (który dostał bana za ,,wh'') każdy wyzywał jego że gra na cheatach na co ja : ,,Gdyby grał na cheatach to by dostal bana na serwerze 6 miesięcy temu (od tego czasu gra on na only mirage). Po około 3 minutach wbija Clixxu na specta to powiedzialem zeby go zbanowal za cheaty po chwili dostał bana za wh. I clixxu wbija do mojego teamu i rzuca sie z ryjem ze na chuj go bronie. Takie małe pytanko, nie moge se popisac z nim na czacie ? bo co bo jestes adminem i bedziesz mi zycie ukladal?? Po czym nie pamietam juz co ale cos odpowiedzialem i dostalem bana za prowokacje ale wsumie to jest troche dziwne bo ten oto admin mnie wsumie zprowokowal ;p 

• Haha 2
Opublikowano

Człowieku ja od ponad tygodnia ledwo coś pisze i odzywam się na czacie głosowym więc jaka pewność siebie ? A co do interpunktacij i ortografi to ja pisze po polsku tylko jak jestem na serwerze tak samo jak i mówię więc możesz to uszanować. Nie mieszkam w Polsce od ponad 5 lat i nie używam na codzień języka polskiego. A te ssy do niczego nie prowadzą bo co napisałem admin 1000 iq ? Za to że tak powiem prowokujesz mnie a potem mówisz że to ja prowokuje :) 

• Przykro mi 1
Opublikowano

Może zacznę od tego,że R2 grał może z 6 miesięcy ale gdybyś nie zauważył na swoim "1" koncie dostał VACa 105 dni temu i od tamtej pory przestał grać na tym koncie.Raczej nie za darmo bo każdy widział jak gra na serwerze i jakie magiczne pestki daje ale nie wiem czy bali się go wcześniej zbanować inni admini czy co ale mniejsza o to.. W między czasie napisałem do clixa żeby wszedł na serwer i sprawdził tego R2 bo to co robił na serwerze dzisiaj przechodziło ludzkie pojęcie,można grać dobrze ale to nie w jego przypadku i w dodatku z drugiego konta.. Sam z resztą mówił,że dostał overwatcha za spinbota i ma z 6 kont więc można liczyć na jego powrót z któregoś tam konta. Przechodząc do sedna pisałeś z R2 o tym czy go zbanuje admin czy nie bo jak sam napisałeś "albo w sumie trzeba mieć dowody" czyli kpiłeś z admina pracy. Nie wiem czy jesteś tak naiwny czy ślepy albo lubisz graczy którzy czitują żeby nie wiedzieć,że z tym graczem jest coś nie tak. Każdy wie,że jesteś cwaniakiem i szczekasz o dwa słowa za dużo ale zachowaj się następnym razem jak facet i po prostu nie cwaniakuj. Nie wejdziesz na specta nie zobaczysz jak ktoś gra bo to nie twoja sprawa ale uszanuj admina pracę i jego decyzję,a nie kogoś bronisz bo uważasz,że nie ma niego dowodów.

• Lubię to! 3
Opublikowano
1 minutę temu, ROBSON napisał:

Może zacznę od tego,że R2 grał może z 6 miesięcy ale gdybyś nie zauważył na swoim "1" koncie dostał VACa 105 dni temu i od tamtej pory przestał grać na tym koncie.Raczej nie za darmo bo każdy widział jak gra na serwerze i jakie magiczne pestki daje ale nie wiem czy bali się go wcześniej zbanować inni admini czy co ale mniejsza o to.. W między czasie napisałem do clixa żeby wszedł na serwer i sprawdził tego R2 bo to co robił na serwerze dzisiaj przechodziło ludzkie pojęcie,można grać dobrze ale to nie w jego przypadku i w dodatku z drugiego konta.. Sam z resztą mówił,że dostał overwatcha za spinbota i ma z 6 kont więc można liczyć na jego powrót z któregoś tam konta. Przechodząc do sedna pisałeś z R2 o tym czy go zbanuje admin czy nie bo jak sam napisałeś "albo w sumie trzeba mieć dowody" czyli kpiłeś z admina pracy. Nie wiem czy jesteś tak naiwny czy ślepy albo lubisz graczy którzy czitują żeby nie wiedzieć,że z tym graczem jest coś nie tak. Każdy wie,że jesteś cwaniakiem i szczekasz o dwa słowa za dużo ale zachowaj się następnym razem jak facet i po prostu nie cwaniakuj. Nie wejdziesz na specta nie zobaczysz jak ktoś gra bo to nie twoja sprawa ale uszanuj admina pracę i jego decyzję,a nie kogoś bronisz bo uważasz,że nie ma niego dowodów.

Po 1  on te konto sprzedał ma na to dowody w postaci ssów po 2 jakie bronienie i kpienie z admina ? Każdy wyzywa R2 że na cheatach gra a tak naprawde nikt nie rozpisał demka na niego wiec to raczej jest brak dowodów 3 Zobaczcie sobie jego gre na mmach/faceitach . A i jaki cwaniak ? Co takiego powiedzialem? Prosze o przesłuchanie demka jeżeli jest wogóle taka możliwość. Dzieki :)

• Haha 1
Opublikowano

a Ty łykasz wszystko jak pelikan xD OW za spinbota ? 6 kont ? Czego bym Tobie nie powiedział to i tak uwierzysz ? ^ Ode mnie proszę się odiwanić, bo już pisałem do Weak'a z dowodami, że tamto konto zostało sprzedane i ban OW został nadany, gdy konto nie było już w moim posiadaniu. 

Proszę bardzo, dowód z fejsa i z konta bankowego

481052579_Beztytuu.thumb.png.476ed95686c1d3c08e771c21d05f98d2.png396571156_Beztytuu2.png.863e291a34f91c27116e1c36efbacc36.png

W sumie gdzieś mi to lata czy mi ktoś z Was wierzy czy nie ^ Sprawy tak nie zostawię, więc możecie już zbierać dowody z demek na mnie czy coś. 

• Przykro mi 1
  • Premium
Opublikowano

@ alleN zastosuj się do wzoru, bo nic nie mogę rozczytać z tego odwołania. 

I proszę o nie spamowanie bez sensownymi postami.. @ Karcok zajmiesz się tematem czy sam mam to zrobić? 

• Legenda
Opublikowano

@ clixxu. - Nie przedstawiłeś nawet konkretnych dowodów.

Przypominam ci, że w twoim obowiązku należy zająć się, organizacją dowodów na bana tzn. Powinieneś przygotować odpowiednie demka, bądź skierować nas do nich i pokazać w której rundzie itp. Zaszła dana sytuacja, takie coś oczywiście nie miało miejsca.

Za co go mam zbanować? Za "admin 1000 iq"? To nie jest prowokacja, ani nawet już żadna obraza, nie popadajmy w paranoję, bo zaraz będziemy banować, za wąchanie kleju na serwerze.......

@ alleN - Wiem jak się zachowujesz na serwerze i jak potrafisz udolnie prowokować. Szukasz spiny gdzie popadnie. Nie mamy wystarczających dowodów na tą akcję, co nie zmienia faktu, żebyś się pilnował, bo i tak jesteś już na skrajnym punkcie.

Bana nie mam co zdejmować, bo i tak już minęło 23h, więc ci sam zejdzie zaraz.

Nie byłem wstanie wczoraj dopisać swoich dwóch zdań do tego tematu.

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.