Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Meow.

Nick admina banującego: @ AVE GraBeK

Data/Mapa: 19.05.2019 19:36

SteamID: STEAM_1:1:32043994

Serwer (mod): Arena 1 vs 1                               

Opis sytuacji:

To ogólnie tak, puszczałem muzykę i nikt nie miał problemów oprócz niejakiego " Aver" , skoro miał do mnie problem więc delikatnie go zdisowałem i w sumie? To są moje wszystkie przewinienia ale żeby od razu perm mut i knebel ? Bez żadnego ostrzeżenia ? Zwłaszcza że w taryfikatorze nie ma nic odnośnie muzyki ? 

I według taryfikatora:

1. Brak kultury - upomnienie / kick / mute lub gag / ban od 10 min do 5 dni

6. Nadużywanie mikrofonu - upomnienie / mute / kick / ban od 10 min do 1 dnia

8. Wyzywanie, obrażanie innych - upomnienie / mute lub gag / ban od 10 min do 7 dni

9. Nadmierne przeklinanie - upomnienie / mute lub gag / ban od 10 min do 1h

Czyli według tego powinienem dostać mute / gag / ban w maksymalnym wymiarze kary na 13 dni i 1 godzinę. A nie Perm mute 

Zaznaczam, że nie było żadnego upomnienia ze strony administratora oraz to że jest to mój pierwszy mute na tym serwerze. Nie wiem jakie macie układy na tym serwerze ale chociaż stosujcie się do taryfikatora który jest dostępny na forum w waszym dziale bo mute dla mnie śmieszne bardzo. Pozdrawiam. 

Wycinek z konsoli: brak 

Link do SB http://sb.katujemy.eu/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_0:1:32043994&advType=steamid&Submit

#Edit

Jeśli uważasz mnie jako grupkę to pozdrawiam gorąco. Nie mi oceniać gdzie jest samowolka ale zapraszam na mirage. Popatrz i może czegoś nowego się nauczysz. I wybacz mój drogi kolego ale jestem przeciwnkiem ciśnięcia po rodzinach i to powie Ci każdy więc historie z palca wyssane możesz sobie darować. Sprowokować administrację ? Przecież Ciebie tam nie było przez bardzo długi czas więc no.. , z ukrytego walnąłeś mute i uciekłeś . 

Ps. zapanuj chociaż nad kulturą na forum ( tak wiem hipokryzja ) ale ja w odpowiednich momentach wiem kiedy powiedzieć stop i tą kulturę zachować. I no, chyba masz urlop ? nieprawdaż ? 

Ps. Jak już tak uderzasz to wchodź częsciej na serwer i zobacz jaka panuje tam atmosfera i bez nas ;) 

Ach, zapomniałbym. Jako administrator serwera nie musisz przekazywać przez randomowych graczy, że załatwisz mi tam perm Bana ;) 

Pozdrawiam

#Edit

Grupa ? Mylisz pojęcia kolego ^^ Bo ja przecież nie mam żadnych znajomych ^^ Więc jak oceniasz mnie w odwołaniu to oceniaj MNIE, A NIE W SWOIM MNIEMANIU GRUPĘ OK ? 

PS2. Piszesz w tym momencie o sprawach, które nie do końca mnie dotyczą bo oceniasz wyimaginowaną grupę a nie mnie.

Edit @ Karcok done 

• Lubię to! 1
  • Haha 5
Opublikowano

Nie wiem ty jesteś upośledzony czy mi się tylko tak wydaje ? Myślisz, że jak będziecie tymi śmiesznymi grupkami przychodzić z mirage na arenę i odp**dalać na wszelkie różne sposoby (min. prowokowanie, wyzywanie, puszczanie muzyki) to zrobicie jakieś wrażenia na siebie ? otóż nie bo będziecie j*bani na tej arenie aż do perm-bana :). To, że odp*erdalacie samowolkę na mirage to nie oznacza, że możecie czuć się bezkarni na wszystkich innych serwerach, zresztą co do waszej kultury jest bardzo dużo do powiedzenia. Nie wiem jak dla was, ale jak dla mnie admin, który zaczyna wyzywać po rodzicach jakiegoś 12 latka na only awp, odwala samowolkę na wszystkich innych serwerach ( oczywiście nasza kochana administracja z mirage czuje się bezkarna ), i wchodzenie na arenę tylko po to żeby sprowokować administrację, zwyzywać innych graczy, bądź puszczać na fulla muzykę jest normalnym zachowaniem ? bo jak dla mnie to takie szczeniaki powinny już dawno dostać degrada na tej sieci. Radził bym zrobić coś z tą administracją, bo po pierwsze waszym zachowaniem psujecie opinię o tym serwerze, a po drugie to nie jest normalne zachowanie, które przystaje na administratora tej sieci.

@ Meow.nie obchodzi mnie to czy jesteś czegoś zwolennikiem czy nie, czy nie zrobiłeś czegoś, który zrobił to inny, określam was jako "śmieszna grupka", bo pajacujecie w kilka osób na arenie, i nie tylko tam :), więc za popełnione czyny odpowiada cała ( jakże śmieszna skorumpowana) grupa, a nie jeden osobnik, bo naprawdę nie uwierzę w taki zbieg okoliczności gdy nagle parę osób w jednym i tym samym czasie zaczęli wchodzić na arenę i odwalać manianę.

Aaa no to fajnie zarzucasz mi, że mam częściej wchodzić na serwerze i zobaczyć co tam się dzieje xD wystarczająco tam siedzę na innym koncie, i bardzo dobrze wiem co tam się dzieje, więc na przyszłość nie wypowiadaj się jak nawet nie znasz sytuacji :)

• Lubię to! 7
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

@ AVE GraBeK Pierwszy i ostatni raz piszesz "Myślisz, że jak będziecie tymi śmiesznymi grupkami przychodzić z mirage na arenę i odp**dalać na wszelkie różne sposoby"

Nie życzę sobie abyś całego Only Mirage wsadzał do jednego worka. Mam to w dupie czy ci się podoba, czy nie. Czegoś takiego tolerować nie będę.

To że masz jakiś konfilkt z @ Meow. To już twój problem (wasz), ale reszty serwera (osób) do tego nie mieszaj.

"zresztą co do waszej kultury jest bardzo dużo do powiedzenia" - No powiem ci, teraz to zabłysnąłeś, mam ci wyjąć demko z dzisiejszego dnia? Jak sobie miło w 3 adminów hasaliście i waliliście kur**mi na prawo i lewo? Obrażaliście się nawzajem? Zacznij najpierw od siebie, potem dopiero masz jakiekolwiek prawo bić do innych o kulturę osobistą.

A, tak dla jasności, wypowiadam się w temacie który mnie w żadnym stopniu nie dotyczy, ale nie pozwolę sobie na takie znieważenie.

Poza tym, pier***sz takie farmazony, że jaki ty to nie poukładany jesteś itp. Że aż mnie w kościach strzela.....

Teraz to straciłeś w moich oczach......

@ AVE GraBeK To ty dałeś wszystkich do jednego wora, użyłeś słów, których nie powinieneś.....

@Edit 

Zamykam, aby nie było spamu.

@ Ry! @ hot man @ Dudnes

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
34 minuty temu, AVE GraBeK napisał:

Nie wiem jak dla was, ale jak dla mnie admin, który zaczyna wyzywać po rodzicach jakiegoś 12 latka na only awp, odwala samowolkę na wszystkich innych serwerach ( oczywiście nasza kochana administracja z mirage czuje się bezkarna ), i wchodzenie na arenę tylko po to żeby sprowokować administrację, zwyzywać innych graczy, bądź puszczać na fulla muzykę jest normalnym zachowaniem ? bo jak dla mnie to takie szczeniaki powinny już dawno dostać degrada na tej sieci.

Też się wypowiem odnośnie tej sprawy, ale @ AVE GraBeKpamiętasz kiedy to było data i godzina? "Nie wiem jak dla was, ale jak dla mnie admin, który zaczyna wyzywać po rodzicach jakiegoś 12 latka na only awp". A odnośnie zachowania admina, też zauważyłem to na serwerze only mirage jego zachowanie jest nieodpowiednie, moim zdaniem trochę zbyt daleko poszedł @ Meow.. Ja jako admin Only Mirage i Opiekun AWP bym takie podania odrzucał za takie zachowania na serwerach. A jeszcze jedno masz rangę Donator na serwerze i myślisz, że Ci wolno wszystko??? Pamiętaj Opiekunem Mirage i jest @ Karcok, a nie Ty z rangą Donator (admin). Rozmawiałem prywatnie z graczami którzy grali na Only Mirage też mogą potwierdzisz jego zachowanie i dodam, że Demka są i można zobaczyć wszystko... .

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Znów zdarza się sytuacja gdy Admin banuje drugiego Admina, czy Wy sobie żarty robicie? Jest specjalny dział Adminów w którym możecie napisać skargę wraz z dowodami! To jest już jakaś paranoja jak ja widzę co Wy robicie, to połowę z Was bym zdegradował i z przyjemnością oraz uśmiechem na twarzy nagrodził permem. Doprosiliście się tego bym patrzył każdemu teraz na ręce, Nie jesteś święty i wiem jaki jest @ Meow. Chcecie sobie posmażyć mięsko to PW/TS/Ukryta strefa. Czy Wy jesteście niepoważni, gracz który wchodzi na sieć i widzi coś takiego gdy Admini się wyzywaja i banują nawzajem określi taką sieć jak? Jak niestabilną, oraz niezrównoważoną. Na litość boską, miejcie trochę rozumu w tym czymś doczepionym do szyji -,- Zdejmuje perma, obaj dostajecie ode mnie Warna i przy następnym Was obu degraduje. Dziękuje dobranoc, chcecie się bawić w samowolkę to Was utemperuję. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.