Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolność może mieć wiele znaczeń. Dla jednego będzie to wyjście z więzienia, dla drugiego wyprowadzka z rodzinnego domu.

Dla mnie wolność jest wtedy, gdy mogę wyjść po ciężkim tygodniu z domu i pójść się spotkać ze znajomymi i urządzić plenerek nad Wisłą :D

Opublikowano

Wolnośc słowa, gdy mogę przekazywać w eter swoje ideologie nie bacząc na zakazy i klauzule. Dawać swoim bliskim jak najwięcej nie odprowadzając podatków dla skorumpowanego  systemu. Budzić się z uśmiechem na ustach nie martwiąc się, czy mam za co wykarmić rodzinę. Dawać bliskim sczęście i być szczęśliwym. 

Opublikowano

robienie co sie podoba, nikt ci nic nie narzuca nikt ci nic nie karze, robisz co chcesz 

• Donator
Opublikowano

Moje łóżko, kiedy nie ma w domu nikogo, nawet tego głupiego psa i mogę się wyspać :serduszko:

No muszę, bo muszę. Brak druta w ręce xD

Opublikowano

Uważam, że obecnie żyjemy w miarę wolnym kraju, więc mi jak najbardziej ta wolność wystarcza.

Opublikowano

Wolność według mnie zaliczałaby się do dyskretnego zarządzania własnym szaleństwem,

możliwości wybierania indywidualnych wierzeń i poglądów, wolności myślenia z regułą zadawania pytań i szukania odpowiedzi.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.