Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Karcok 

facepalm

przecież to odpowiedź na pytanie na dziś, a jak masz problem z zinterpretowaniem tego linku i mojej wypowiedzi, to już wyłącznie Twój problem. 

@edit2

a jak nie masz dystansu do niczego to idź być moderatorem w radio maryja, na pewno docenią takie sztywne uwagi.

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Zależy jak kategoryzować ludzi starszego pokolenia... Bo są osoby które swoje przeżyły, szanują życie i uczą jak go nie tracić na pierdoły, mają wiele mądrości życiowych, a są też mohery i inni gówno ludzie, którzy tylko wpie*dalają się gdzie nie trzeba, myślą, że zawsze mają racje i należy im się wieczny szacunek i uwielbienie.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

2 miesiące temu zmarła prababcia mojego przyjaciela. Była jedną z tych osób które pamiętały czasy jeszcze wojny. To jedna z tych osób które widząc kawałek mięsa na talerzu zostawiony zjadała go, wiedząc że dawniej tego nie mogła mieć. Czasy wojenne weszły na tyle w nią, że nie rozumiała już, że w teraźniejszości może mieć wszystko czego tam jej brakowało. Dużo przeżyła, niestety nigdy nie opowiedziała mi o tym, była już głucha, nie mogła mówić, ledwo chodziła i tylko mogła patrzeć. Ale nigdy nie widziałam uśmiechu pełnego tyle radości, tyle miłości do ludzi, aż do końca. Szanuję ją za to jak przeżyła swoje życie. Choć nie każdy staruszek taki jest... Głównie możemy usłyszeć, jak okropne jest każde pokolenie młodych ludzi po nich. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.