Sebu3 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Imię : SebastianWiek : 17 latStaż na forum : Od 21 gru 2014Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 2-3h dziennie, 1-5 (szkoła) (weekend mogę więcej :D)Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :Nie lubię sam siebie oceniać, gdy pisze do kogoś (znajomego) na Steam/ GG to piszę szybko i nie zwracam uwagi na ,, ., duże litery.Dlaczego ty? :Hm.. Piszę to podanie dla sprawdzenia siebie czy nadaję się na tą role. Katujemy to najlepsza serwerownia, chcę ją wspomagać, i dla niej jak najlepiej. Będę często aktywny i pomagał innym użytkownikom Znajomość AmxBans [0/10] : (nie znam stopniowania jednak według znajomosci admina DD2) jest to: 6/8, nie umiem edytować pluginów :( . Znajomość IPB [0/10] : nie znalazłem stopniowania niech będzie 7/10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Można dać szansę, jestem na Tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Kolejna taka sytuacja, wykaż się przy rozpisywaniu Demek a będę na tak, w zloszeniach jest kilku cziterow do rozpisania wiec wykaz się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem również, za daniem szansy ponieważ nie ma już tylko UB co było wcześniej na próbę można przyjąć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem za szansą dla Ciebie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem za. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Okres próbny :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 18, 2015 User Share Posted January 18, 2015 Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoke Story Group Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Sebek, zajmij się adminowaniem na serwerze, na ub przyjdzie jeszcze czas ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem na nie. Jesteś po prostu nieodpowiednią osobą na to stanowisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 AmxBans nie ma nic wspólnego z pluginami, widać że nie masz jeszcze pojęcia o AmxBansie więc przykro mi ale na obecną chwilę nie możesz zostać członkiem Unban TEAM. Poczytaj tematy związane z AmxBans między innymi: KLIKNIJ TUTAJ i wtedy napisz ponownie podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts