Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: nik0^ (w momencie bana)

Nick admina banującego: haikoo

Data/Mapa: 2019-05-11 16:25:37, mapa Mirage

SteamID: STEAM_1:0:483961623

Serwer (mod): 3MAPS                               

Opis sytuacji: Grałem sobie spokojnie na serwerze, osądzany jako cheater multum razy, jeśli zrobiłem jakąś "dziwną" akcję, która kompletnie inaczej wygląda, jeśli miałoby się oglądać z mojego pov. Po paru wyzwiskach jakiś gracz poszedł po admina (Zapaju), lecz najwyraźniej nie był on przekonany, że cheatuje, więc przyszedł drugi admin (haikoo) i po paru rundach od jego dołączenia dostałem bana. Muszę przyznać, że robiłem dziwne akcje i nie dziwię się, dlaczego haikoo mnie zbanował. Szanuje soczka za nie banowanie mnie ani razu, mimo to, że sprawdzał mnie wiele razy [trochę nie na temat, ale chciałem wspomnieć].

Wycinek z konsoli: "Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły."

Link do bana: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=nik0^&advType=name

Opublikowano

@ haikoomimo, że masz urlop w miarę możliwości proszę o zajrzenie do tematu, skoro grałeś, to znajdziesz chwilkę, żeby zająć się tą sprawą.

@ AVE GraBeKskoro jesteś na urlopie, to na nim siedź, proszę.

@ ESLod wypowiedzi admina nie minęło aż tyle czasu, wysypał mi się system i nie zdążyłem tego ogarnąć, bo mam jutro sesje i chyba nie muszę mówić, co jest ważniejsze i co mam w głowie po miesięcu nieobecności na uczelni ;)

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

2:43 - aimlock, niecelował w głowę a ją trafił
15:31 - na spowolnieniu widać, że  najpierw padł strzał a dopiero potem celownik poleciał na głowę
16:15 - to samo(chodź tu może się czepiam)
19:17 - celownik na drewnie a typ koło bsa dostaje tapa - aimlock
29:49 - aimlock awp, celownik miał nad ciałem
40:28 - rzucił smoke i dwa flashe, gdy chciał wyjść na wh zobaczył typa na plecach i chwilę na niego zaczekał

wiem, że byłem na serwie od połowy mapy ale demko obejrzałem od początku.

Do tego dodam, że albo zna plugin albo ma czita bo gdy z @ ZaPajUposzliśmy na /ukryj to pisał, że nice fake spect i, że 2 ludzi go obserwuje.

Może się przyczepiłem a może się tak kryje, decyzja nie dla mnie.

Polecam te przykłady aimlocków obejrzeć w zwolnionym tempie.

Demo: http://o10a.gotv.pro/srv56538/auto0-20190511-154445-1543219947-de_mirage-_______Katujemy.eu___3MAPS_____128TR______ws__knife__gloves_1shot1kill.pl.dem.zip

@edit

Typ nie puszował rampy tylko przyleciał od mida btw.

A przy czitowaniu to fova zmienia się w grze i zajmuje 10sek, miałeś takie postoje

• Lubię to! 1
Opublikowano

Niestety mogę odwołać się jedynie do dwóch sytuacji, gdyż co do reszty nie jestem pewien, bo nie oglądałem jeszcze demka. 19:17 - strzały z broni są niecelne podczas skoku. Gdyby nospread był na serwerze (weapon_accuracy_nospread 1) to nie zabiłbym go, ponieważ zwyczajnie w niego nie celowałem. 40:28 - odwróciłem się, bo wcześniej ziomek z rampy pushował (było go słychać), ale nie chciał mnie peeknąć, więc pomyślałem, że skorzysta z sytuacji, w której strzelam się z kimś i nie zwracam uwagi na plecy. 

Druga sprawa. W opisie sytuacji osądzasz mnie głównie o aimlocka, a bana dostałem za wh (?). Nie wiem, czy powód bana jest na tyle istotny w tej sprawie. Zwyczajnie się pytam, bo w końcu nie wiem za co dostałem bana.

Po trzecie, nie wydaję mi się, że można grać z taką niepewnością mając wh. 

Po czwarte: Jeśli na kogoś nie celuje i go trafiam to jest silent aim, nie aimlock. Jeśli celownik jest bardzo oddalony od przeciwnika, ale i tak go zabijam (stojąc w miejscu z perfekcyjną celnością) to fov silent aima jest duże. Jeśli celownik jest niedaleko - fov jest małe. Gdybym rzeczywiście miał silent aima to trafiałbym prawie każdy strzał. W 19:17 mój celownik był bardzo daleko od głowy terrorysty, czyli silent aim musiałbym mieć wysoki. Innych strzałów często nie trafiam, a zmiana fov podczas gry zajęłaby trochę czasu, tym bardziej, że gram na 4:3 fullscreen (pulpit 16:9). Samo wyjście i wrócenie do gry zajełoby trochę czasu, co dopiero zmiana ustawień silent aima na tą wymarzoną.

PS: o fake spect opowiedział mi soczek. Sprawę z Zapaju wyjaśniłem na pv na steamie.

Opublikowano

W edicie odpowiedziałeś na jedynie niektóre z moich argumentów. To, że przekonany byłem, że przyszedł od rampy tylko potwierdza moją niewinność (w kwestii wh). Co do silent aima to przyznaje mój błąd.

• Legenda
Opublikowano

@ AVE GraBeK @ ESL @ EXTREMAAAAA Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i nie wiem czy mam się zaśmiać, czy płakać?

Jesteście UBTeam'em i macie razem trzymać, razem podejmować decyzję, a nie na siebie skakać i sączyć jad. Jesteśmy w przedszkolu? Czy gdzie?

@ AVE GraBeK - Masz ulrop to na nim siedzi i nie mów innym co mają robić.

@ ESL - Sam jesteś w UBT, więc rusz kulturalnie tyłek i się tym zajmij.

Dziękuje i bez odbioru......

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wrr 1
  • Zasłużony
Opublikowano

2:43 +

15:31 -

16:15 -

19;17 -

29:49 -

40:28 +

+~obv

-~ normalna akcja.

Cóż, masz sporo dziwnych akcji, lecz po obejrzeniu czasówek haika uznaję, że jest za mało dowodów, aby osądzić Cię o cheatowanie.

Ode mnie unban i temat zamknięty.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.