Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Imię : Jarek Wiek : 15 lat , w kwietniu 16 ;p Staż na forum : Jest to już prawie miesiąć :) Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Oczywiście , że to może być prawie cały dzień. W szkole to do 3-4h a w weekendy , tak jak teraz ferie to prawie caly dzien. Znajomość ortografii i interpunkcji : Myślę , że dosyć dobrze znam Orto i Interpunkcję. Dał bym sobie 8/10. Dlaczego ty? Myślę , że dobrze się spisze w tej roli. Mimo wieku potrafię być ogarnięty , pomocy , kulturalny. Widzę dużo banów z treścią o ssach awięc chciał bym pomóc innym z UB Team aby mieli trochę odpoczynku. Tak jak mowie , mogę spedzac dużo czasu na forum , przeglądaniu ssów. Caly dzień przeglądam forum. W każdej wolnej chwili sledze forum. Co prawda nie mam jeszcze 100 postów ale to już mi brakuje malutko awięc można na te kilka postów przymknąć oko. Znajomość AmxBans : 7-8/10 Znajomość IPB : 7-8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Można dać Ci szansę, powinieneś ogarnąć. Jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Będę na tak ale musisz się wykazać, w zgłoszeniach wstawiłem 4 cziterów z bf2, rozpisz chociaż 2-3 demka i będę na tak ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem na tak. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ja na nie, jak dla mnie nie masz pojęcia o wspomagaczach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ja jestem na tak. Myślę, że dasz rade na tym stanowisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem na TAK. Jako admin bardzo dobrze się sprawujesz i nie ma na ciebie skarg więc i z tym sobie poradzisz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Nie znam Cię, tylko z widzenia na forum co świadczy o twojej aktywności. Wymagania spełniasz. Nie jestem w stanie Cię dobrze ocenić, ale daje TAK :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Mysle ze mozna dac ci szanse. Na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jesteś chyba najlepszym póki co kandydatem na to stanowisko. Jestem na tak, nadasz się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 18, 2015 User Share Posted January 18, 2015 Jestem na TAK +Staż na Forum. +Widze, że Ogarnięty. +Wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 Potrzebujemy osób do Unban team, ostatnio działy są zaniedbywane więc jak najbardziej tak. Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: - login - hasło - e-mail W celu utworzenia konta AmxBans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts