Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Jaro

Podanko UB od Jaro!:D

Recommended Posts

Imię : Jarek

Staż na forum : Jest to już prawie miesiąć :)

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Oczywiście , że to może być prawie cały dzień. W szkole to do 3-4h a w weekendy , tak jak teraz ferie to prawie caly dzien.

Znajomość ortografii i interpunkcji : Myślę , że dosyć dobrze znam Orto i Interpunkcję. Dał bym sobie 8/10.

Dlaczego ty? Myślę , że dobrze się spisze w tej roli. Mimo wieku potrafię być ogarnięty , pomocy , kulturalny. Widzę dużo banów z treścią o ssach awięc chciał bym pomóc innym z UB Team aby mieli trochę odpoczynku. Tak jak mowie , mogę spedzac dużo czasu na forum , przeglądaniu ssów. Caly dzień przeglądam forum. W każdej wolnej chwili sledze forum. Co prawda nie mam jeszcze 100 postów ale to już mi brakuje malutko awięc można na te kilka postów przymknąć oko.

Znajomość AmxBans : 7-8/10

Znajomość IPB : 7-8/10

• Owner

Potrzebujemy osób do Unban team, ostatnio działy są zaniedbywane więc jak najbardziej tak.

Podanie przyjęte.

Wyślij mi na PW:

- login

- hasło

W celu utworzenia konta AmxBans.

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.