Smoke Story Group Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 No więc tak drodzy "Użytkownicy, Administracjo" przyszedł czas abym napisał w końcu podanie o "UNBANTM". Zapraszam do czytania i do miłego komentowania. Wzór : Imię : Kacper Wiek : 17Staż na forum : No więc tak, stażu na forum jak widać nie mam, ponieważ jestem nowym użytkownikiem., ale mam teraz ferie od (praktyk, szkoły). Od dziś na forum będę siedział codziennie.Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Na forum mogę poświecić od 4-6 godzin dziennie.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Władam interpunkcją i ortografią na 9/10.Dlaczego ty? : hmm ?, dobre pytanie, dlatego, że : Jestem osobą ogarniętą, miłą, spokojną, zaangażowaną, pomocną, ogarniam bardzo dobrze znajomosc skryptu ipb, ponieważ skończyłem szkołę na podstawie nauczania (IPBoard, MyBBoards, Php BY przemo, C++), miałem własne forum, miesiąc temu, skończyłem z tym, ponieważ za drogo mnie to kosztowało, nie miałem już czasu na prowadzenie forum jako ,,Head Admin ''. Więc pomyślałem, że przyda się nowa osoba do teamu :).Znajomość AmxBans [0/10] : 10/10 Znajomość IPB [0/10] : 9/10. No to teraz przejdę do wymagań : 1. Minimum 100 postów. (Minus) - (ale to jest do nadrobienia, przysięgam nadrobię w jak najszybszy sposó B) 2. Minimum 20H spędzone na forum. (Jeszcze dziś lub jutro rano będę miał 1 dzień na forum.) 3. Minimum 15 dni stażu na forum. (brak, ale mam nadzieję, że administracja przymknie na to oko, tak jak i wy drodzy "użytkownicy". 4. Brak ostrzeżeń na swoim koncie. (Plus) 5. Wiek +15 (Ponad Plus) 6. Znajomość ortografii. (Plus) 7. Znajomość skryptu IPB. (Plus) 8. Znajomość AmxBans. (Plus) 9. Znajomość regulaminów panujących na forum. (Plus) 10. Poparcie forumowiczów. (Będzie na pewno więc myślę, że teraz jest Minus / Plus) 11. Aktywność na forum. ( To samo będzie jak w pkt [2] ). No to więc czas na podsumowanie tego tematu / podania . (W tej chwili zliczę plusy = 7) (W tej chwili zliczę minusy = 5). Nadszedł czas na podsumowanie tego tematu/podania = No więc tak, jestem za tym abyście głosowali na mnie pozytywnie, ponieważ po moim rozpisaniu podania, i po przewyższaniu plusów jestem osobą bardzo ogarnięto i można mi w stu (100%) zaufac. Wiem, że mnie nie znacie, ale to się zmieni, ponieważ szybko zapoznaję się z punktem widzenia jak i z ludźmi, jestem spokojną osobą, która zasługuję na pozytywne wsparcie od was jak i ode mnie samego. Nie piszcie mi pod tym podaniem komentarzy takich jak "Na nie, Nie spełniasz wymagań, ponieważ najpierw przeczytajcie podanie za zrozumieniem i spójrzcie na podania innych + na moje, następnie zastanówcie się nad wypowiedzią, i dopiero w tedy gdy napiszecie w odpowiedzi to co chcieliście napisać zastanówcie się czy dobrze robicie pisząc "Na NIE". Jeszcze raz przepraszam za aktywność jak i posty (Nad robię to w szybki sposób obiecuję). Pozdrawiam, życzę miłego czytania i całuję " Smoke Story Group". @edit. Oczywiście, że tak znam się na rozpisywaniu demek, ogarniam bardzo dobrze, umiem odróżnić "Czita" Od "Non czita". Nie byłem nigdy na BL/AC, gram czysto tak jak powinienem i tak jak każdy powinien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Podanie robi wrażenie, ale UBT to bardzo odpowiedzialna funkcja, i wydaje mi się że nikt nie zaryzykuje i nieda tej roboty nowej osobie. Ja bynajmniej bym nie dał. Siedź na forum, bądź aktywny, graj na serwerach i zdobywaj zaufanie , a może kiedyś dostaniesz UBT . Puki co nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Widać, że znasz się na rzeczy, jednak w tej posadzie nie chodzi o znajomość forum/etc; tylko o rozpoznawanie czitów.. Znasz się na tym? Potrafisz odróżnić skilla od dopalacza? Byłeś może sędzią na BL/AC? no wlaśnie.. na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Na Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Żartujesz .. ? 40 minut Online na forum. WIELKIE NIE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Widać, że znasz się na rzeczy, jednak w tej posadzie nie chodzi o znajomość forum/etc; tylko o rozpoznawanie czitów.. Znasz się na tym? Potrafisz odróżnić skilla od dopalacza? Byłeś może sędzią na BL/AC? no wlaśnie.. na nie Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ludzie, zrozumcie w końcu, że aby dostać jakąkolwiek rangę trzeba czymś zasłużyć. Szczerze powiedziawszy, nie zrobiłeś niczego takiego aby można było Ci zaufać. 15 postów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 18, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 18, 2015 Brak zaufania wobec Ciebie. Trzeba sobie zasłużyć na taką posadę. Na nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 SSG niestety mi przykro ale musze ci dać nie, nikt cie nie skreśla, po prostu musisz trochę więcej posiedzieć na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Przepraszam ale również jestem na NIE. Podanie jest bardzo przekonywujące ale twój staż na sieci jest zbyt krótki by powierzyć Ci tak poważną posadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Oczywiście że jestem na nie. 16 postów, na forum nie spędziłeś nawet 2h i składasz podanie o UBTeam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok344433 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jestem na NIE. Od dziś na forum - trochę mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Dopiero co dołączyłeś do sieci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts