Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Bartełko

Nick admina banującego:young igi

Data/Mapa: data05.03.2019r  godzina13.02

SteamID:STEAM_1:1:468747016

Serwer (mod):  1vs1 arena                             

Opis sytuacji:Mut za obrażanie odmina czego nie zrobiłem

Wycinek z konsoli:

• Przykro mi 1
Opublikowano

po pierwsze jestes takim agresywnym, empatycznym graczem i twoj glos mowi to sam za siebie ze szkoda gadac ze ci nie dalem bana jak powiedziales na owej mapie wymienionwej wyzej "administracjia na tym serwerze to gowno" jutro demko rozpisze bo mam na to 24h wiec do jutra bo dzis juz sil nie mam a mute sluszny, jesli sie nie podoba to go przedluze na tydzien bana, dobranoc do jutra panie bartełko :) 

@ Bartelko

twoj kolega zostal wyrzucony po dwoch rundach od kad napisalas ze Cię rushowal, zreszta nie bede wiecej odpowiadal jestes dla mnie z IQ na minusie przepraszam ale chlopaku ty masz lat z 15? tyle na moj temat a jak kuba bogu tak bog kubie, rozpisuje demko jutro i dostajesz bana na tydzien wiec dziekuje i dobranoc.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
1 godzinę temu, young igi napisał:

po pierwsze jestes takim agresywnym, empatycznym graczem i twoj glos mowi to sam za siebie ze szkoda gadac ze ci nie dalem bana jak powiedziales na owej mapie wymienionwej wyzej "administracjia na tym serwerze to gowno" jutro demko rozpisze bo mam na to 24h wiec do jutra bo dzis juz sil nie mam a mute sluszny, jesli sie nie podoba to go przedluze na tydzien bana, dobranoc do jutra panie bartełko :) 

Jak ci się nie podoba mój głos to mnie zmutuj w grze nie na serwerze i wysyłając wiadomość pod u@ 20 razy bo typ rushował co rundę, moje serce to wydusiło Panie nie Igi

Opublikowano

14:00 

"administracja jest tutaj gownem"

co do muta to sluszny, na u@ napisales 2 gora 3 razy reszte plakales na mikrofonie 

https://prntscr.com/nk8tbr

tutaj dolaczam jeszcze jednego screena z twoim zachowaniem ktore ciagle jest takie karygodne, zawsze obrazasz mlodszych graczy i nie tylko, ciagly lament, twoje zdanie akurat czego robic nie powinienem przyznaje sie biore mniej pod uwage gdyz nieraz pisales po zwyklym zabojstwie twojej osoby od razu na u@ ze ktos jest odpalony mimo ze byl czysty, tyle ode mnie dziekuje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gratulacje!
To Twój 10'ty mute więc nie pozostaje mi nic innego jak przedłużyć go do perma, taki jest mój werdykt.
Jesteś toksyczny, obrażasz administracje i graczy. Nie potrzebuje takich osób jak Ty na arenie.

Pozdrawiam, hot man.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.