Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Awika.

[303]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Tak jak kolega up @ czak

Nie korzystam. Składa się na to wiele czynników, takim największym jaki mi teraz przychodzi do głowy, to wiedzieć non-stop jak ktoś z twoich bilskich umiera.

Zakochujesz się, zakładasz rodzinę, a mimo to masz świadomość że to kobieta na parę lat, bo ty będziesz żył, ona już nie.

No chyba nikt mi nie powie, że z czasem stało by się to automatem i jak ktoś z przyjaciół ci umrze, to odpowiesz "EEE tam, poznam nowego"

Co to za życie? Bardziej odczuwał bym to jako karę.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

W pełni zgadzam się z @ Karcok

Te uczucia do ludzi i świata by zanikły, taki człowiek raczej nie miał by szans normalnie funkcjonować psychicznie jeśli chodzi o minusy.

Jeśli chodzi o plusy to można by było obserwować postępy technologiczne, Terraformowanie Marsa, osiedlenie się tam pierwszych ludzi, ale i tak trzeba było by zawijać gdzieś dalej bo słońce jak wygaśnie to spuchnie do takiego stopnia że pochłonie trzy pierwsze planety (Merkury,Wenus,Ziemia) wtedy nawet Mars będzie nie zdatny do życia xd

Podróże między gwiezdne i tak dalej, może wtedy człowiek zrozumiał by po co ten cały wszechświat i dlaczego to wszystko funkcjonuje tak a nie inaczej, jak to wszystko powstało itd

nawiązując do pytania bo się rozpisałem, może nawet za bardzo :default_biggrin:

Czy chciałbym żyć wiecznie, oczywiście że nie, ale chciałbym to wszystko zobaczyć, ale jak tak człowiek się zastanowi to chyba ludzka głowa nie była by tego w stanie udźwignąć psychicznie, 

Życie bez śmierci nie jest w stanie funkcjonować, moim zdaniem :default_smile::default_smile::default_smile:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.