Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Bywalec
Opublikowano

Stany zjednoczone ponieważ jest tam bardzo fajna atmosfera, mają tam sporty które uwielbiam np. Football American, Baseball. Jedzenie jest bardzo dobre i wiele miejsc do zwiedzenia.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Japonia, Chiny ostatecznie Ameryka. (XD)

Czemu? Wystarczy wpisać w google.

Całkiem inny świat, a zawsze chciałem być gdzieś indziej.:cry:

Opublikowano

USA / Niemcy - inna zupełnie kultura ludzi, inna nauka oraz nowoczesne technologie. 

• Legenda
Opublikowano

A po co miałbym się rodzić gdzieś indziej? Żaden kraj na świecie nie zniósł tyle ile zniosła Polska i jestem mimo wszystko (za zniszczenie gospodarki, nasz kochany rząd itp.) dumny z tego, że jestem stąd. Nie, nie chciałbym się urodzić nigdzie indziej.

@ Karcokwiesz, patriotą nazwać siebie nie mogę, co najwyżej pseudopatriotą bo na wiele mnie dla ojczyzny nie stać, ale to tylko dzięki postawie co niektórych ludzi w rządzie, ale na pewno nie mogę odebrać wielu rzeczy i zasług temu krajowi i zawsze będzie na pierwszym miejscu - mimo wszystko.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Japonia lub Stany. 

Japonia ze względu na ich kulturę i samochody. A Stany to już inna historia... 

• Legenda
Opublikowano

@ czak Szanuję bardzo takich ludzi, patriotyzm ponad wszystko :serduszko:

Planowałem oznaczyć tutaj Niemcy, ale po słowach @ czak Również podpinam się pod Polskę.

Takiej bogatej historii i emocjonującej (Zniknięcie z mapy, powstania itp.), nie ma żadnej kraj.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.