Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Przestałem zbierać już dawno dawno temu.  A te co miałem, już zaginęły....

Teraz tylko TIDAL/Spotify i YT.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wszystkie płyty Kaliego, jedną Dudka, Syberii, kilka bardzo starych jedna Verby bodajże. Nie zbieram, te mi wpadły "pod ręce", kiedyś pokupuję inne na pamiątkę :D

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie zbieram, dla mnie jest to zbędne zaśmiecanie sobie miejsca w pokoju.

Ale szanuję i nie mam nic do osób co sobie je zbierają i kolekcjonują.

Chłopak od mojej mamy swoją drogą, ma naprawdę niezłą ilość różnych płyt.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jak dla mnie to strata pieniędzy. 

Jeśli chodzi o ich wspieranie, to o ile mi wiadomo na youtubie również jak klikam w ich piosenki to pieniądze zarabiają i to nie małe.

A co do kolekcjowania to nic nie mam przeciwko :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie zbieram. Wolę mieć wszystko w muzyce w telefonie. Wygodniej, szybciej, taniej oraz słucham kiedy chcę oraz gdzie chcę. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie zbieram. Jeśli chodzi o fizyczne wydanie to leży tylko płytka milion dróg do śmierci kaliego i palucha. Wygodniej dla mnie jest mieć wszystko w tidalu.

_20190425_025615.thumb.JPG.2ea8376324f0145510e206a0ae04602f.JPG

Opublikowano

Kiedyś zbierałam, teraz jest to niepraktyczne. Posiadałam wszystkie 3 płyty serii JLB, za czasów gdy słuchałam Hemp Gru, niestety została tylko jedna :c W mojej mini kolekcji była jeszcze płyta Chady, która tak jak reszta zgubiła się przy przeprowadzce :c

Opublikowano

Pogubiłem plyty, które miałem, ale mam zamiar kupić dwie płyty Lil Peepa "Come Over When You're Dobre" i "Agresja & Depresja" Kukona. 

Opublikowano

I w końcu coś, na co mogę się porządnie wypowiedzieć... I tak to już jest że szkoda pieniążków na zakup płytki i wsparcia tym artysty, a lepiej wkleić link w konwerter i podpierdolić "plik". Ja to traktuję jako zajawkę z pracą i no... Za każdą pracę każdy liczy na swoje wynagrodzenie w tym przypadku za płyty, więc nie czaje cebulostwa i szkoda 50 zł za pytę (30 za płytę + 20 za wysyłke) lepiej kupić jakiś ciuszek XD eh

Sam posiadam kolekcje około 38 płyt, wszystkie płyty Palucha, 3 ostatnie płyty Kaliego (pomijając chakre) i wiele innych... Dobije do 50 i zrobię ładne zdjęcie mojej kolekcji :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Nigdy nie zbierałem bo gdy zacząłem się interesować tym kto wykonał tą piosenkę to już było yt/spotify i wgl nie pomyślałem żeby kupować płytę

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zbierać nie zbieram, zbierałem jak byłem młodszy, jakąś tam kolekcję mam w PL. Teraz przeważnie kupuje płyty przez iTunes (kupuje polskie Rap płyty) ^^ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.