Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Bardzo Serdecznie !

Postanowiłem, że i ja spróbuję swoich sił. Na imię mi Artur i mam 19 lat. Pochodzę z niewielkiego, lecz malowniczego miasta Bad Kreuznach w Niemczech. Aktualnie jestem w klasie 3 liceum ogólnokształcącym, ale to mało istotne. Z reguły jestem osobą zwariowaną i wszędzie mnie pełno. Nie potrafię siedzieć cicho i bezczynnie. Łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi i lubię być wśród nich. Zawsze staram się pomagać człowiekowi w jego problemach jak tylko potrafię.

Co mogę zaoferować ?
Kolejną gadatliwą osóbkę, gotową rozruszać odrobinę forum a także umilić innym graczom rozgrywkę. Jestem osobą niosącą pomoc, wykraczającą poza dobra materialne, które na dobrą sprawę nie są aż takie ważne. Wniosę swój charakter, barwną osobowość i wszystkie zalety tak, aby nie uprzykrzać innym graczom rozrywki, a wręcz przeciwnie – zachęcić ich do większej aktywności... u was.

Pozdrawiam wink.gif

• Lubię to! 5
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.