Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
noiz

Katujemy.eu na youtube !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz że otrzymasz bana zgodnie z regulaminem :)

Jeśli masz na myśli modele ESL to wiedz, że nie ja nagrywałem te akcje gdyż kilka dni  temu miałem robiony format kompa i nie chce sobie syfić go od razu jakimiś niepotrzebnymi mi programami :) Poprosiłem mojego kolegę aby mi nagrał kilka akcji z hltv które mu wysłałem + 'zwiedzanie mapy' a on mi to nagrał i wysłał :)

Opublikowano

Czyli nie Ty to robiłeś więc do konkursu się nie zalicza ;)

Nagrań nie robiłem, ale sklejałem cały filmik ja :)

Opublikowano

" kilka dni  temu miałem robiony format kompa i nie chce sobie syfić go od razu jakimiś niepotrzebnymi mi programami " jestem ciekaw przez co sklejales clip * MIMO TO SLABY * mogles sie wysilic z efektami i campathami smofoofer a nie jakies z duszka..  jesli to Twoj projekt pokaz flage na sciezce filmu ze to Ty zrobiles. Inaczej nie ma co uznawac ze to Twoj clip. BRAK DOWODOW :v

Teraz pewnie sie zastanawiasz co to flaga na sciezce clipu, ale to staje sie asluchalne u randomowych osob. Nie byles mvm to nie wiesz co to.

Czy ktokolwiek tutaj powiedział, że zajmuje się tym profesjonalnie?

Każdy od czegoś zaczyna, film sklejałem Camtasią - ją pobrałem gdyż lubie się pobawić w niej trochę :)

Jeśli zaczynasz tak na mnie najeżdżać, że słabe itd. to czekam na Twój film.

Opublikowano

wiesz co nie sklejałem BAAAARDZO dlugo czasu, ale znaja mnie z KZ i HNS ;) moglbys sie ich spytac, oczywiscie ze tego nie zrobisz bo szkoda Ci czasu. Jest to zbedne wedlug Ciebie (przypuszczam), polsik - Xerdon001, Vidtam, czupa czups, alphaz, crytex, icevip1337, zippow, akuku, soQl, m4kind, MEEZ, dope (nagrywa frag movie) FakanTube, TonTo, Pheil, hitlooser, madekb, fsrxb (fasero), Marshall, - w kazdym badz razie znajdziesz ich wszystkich pod moimi clipami, kanal yt:

http://www.youtube.com/user/flemeqa/videos - XtremeJumps Media, Chrome Media, Visual Films (random clips)

Zmieniles zdanie juz o mnie?

Jak mówiłem, jestem początkujący i nie zajmuje się tym profesjonalnie. Coś próbuję robić w wolnym czasie, a ten film to miała być zwykła 'reklama' na YT do konkursu :)

• Właściciel
Opublikowano

Mi osobiście filmik się podoba, mam nadzieje że w przyszłości nagrasz ich więcej, więcej akcji coś bardziej pod frag movie. Oczywiście filmik zostaje zaliczony do konkursu. Zwróćmy też uwagę, że jest to pierwszy filmik o naszej sieci więc zamiast krytykować powinniśmy motywować. )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak udziału w temacie.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.