lukasz4444 Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Mianowicie mam problem z Shoutboxem niemoge pisać niemam odpowiedniej linijki do napisania czegoś na chaciehttp://www17.zippyshare.com/v/syZe0yd2/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 (edited) Pisanie na shoutboxie możliwe jest od 10 postów, czyli jak będziesz miał 10 postów to będziesz mógł pisać ;)Do zamknięcia/Close.Edit@Aa sorka, nie zobaczyłem ile masz postów, ale pisałeś że już możesz więc close. ;) Edited January 16, 2015 by Kakao Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted January 15, 2015 Author Share Posted January 15, 2015 HAHAHA Zobacz że mam 77 postów :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 CTRL+SHIFT+DEL naspęnie klikasz szczegoły i najlepiej zaznacz wszystko to wyczyścisz sobie całą przeglądarkę i powinno to ci pomóc :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Wyczyść ciasteczka z przeglądarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 <strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> ~close<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts