Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Wiec tak proponuje zrobić tskie weekendy"tematyczne" jeśli można to tak ująć mianowicie chodzi o dodawanie na weekend np bunnyhopa na serwer, weekend bez antyrusha, weekend z vipami itd.

Myślę, że takie smaczki mogą odświeżyć rozgrywkę I wprowadzić cos fajnego na serwer oraz sprowadzi jak I zatrzyma więcej graczy na serwerze.

Kolejnego tematu nie chce juz robic ale wprowadzilbym jeszcze betowanie.

• Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Z bh i anty-rushem jestem na nie.Większy drop w skrzynkach był wprowadzony niedawno więc też chyba nie przejdzie. Z vipem  jestem za.    

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Z bh i anty rushem jestem na nie. Jak z vip'em mam mieszane uczucia, większy drop skrzynek itp, więc jestem na małe tak

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Dodawanie AutoBH nie ma sensu. Z serwera zrobiłby się "kz_longjumps"

Usuwanie Anty=Rusha też się mija z celem, w końcu po coś on jest, a jakie dni itp. Do tego nic nie mają.

Betowanie również według mnie odpada, nie ma co robić na serwerze dodatkowego syfu w pluginach itp. @ badBobas. Go aktualnie dobrze ustabilizował i nie mamy już czerwonego varu, więc po co kombinować?

Co do propozycji Vipa na weekend wypowie się @ badBobas. On się na tym lepiej zna.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

AutoBH i Anty-rush na NIE, na tak dużą ilość graczy jak gra na serwerze by był bałagan.

Darmowy vip w weekendy dobry pomysł (sama sobota przykładowo od 11 do niedzieli do godz. 20)

@ badBobas.lepiej od godz. 22 do 9 rano. Mało kto gra w nocy, a w tych godzinach sobie ludzie na serwerze zdążą przetestować.

Dodać można by było częstsze wyświetlanie na say-u komendę !freevip, a czemu? mało kto jest zorientowany że na serwerze jest darmowy vip,  często trzeba ludzi nakierować gdy się oto pytają.

• Head Admin
Opublikowano

A więc tak:

1. Tymczasowo zostanie wprowadzony darmowy VIP (okrojony, tak jak napisał @ badBobas.) w celu przetestowania. Będzie tylko dostępny w weekend od godziny 22 do 6 rano. Zobaczymy jak to będzie wyglądać.

2. Zwiększę częstotliwość wysyłania na say'u komendę !freevip , żeby ludzie byli świadomi że istnieje taka komenda :)

3. AutoBH - odrzucam, nie róbmy już tego serwera DeathRun...

4. Anty-Rush nie po to został dodany, żeby go teraz usuwać. Po co coś ruszać co jest dobrze? Bezsensu... zostaje.

Pozdrawiam

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Head Admin
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.