Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zebranych,

Nie sądziłem że do tego dojdzie, ale i przyszedł raczej czas na mnie. Rezygnuję z rangi adma, teraz nachodzi do głowy pytanie "dlaczego?". Ostatnimi czasy wchodzę na serwa z przymusu, niż z własnej woli, nie mam takiej chęci zaglądania na serwa co wcześniej (chodzi głównie o tego serwa, a nie o cs'a)... Szczerze mówiąc, gdy widzę poszczególne osoby na serwie, to aż odechciewa się grać i szukam czegoś innego. Może hehe, śmieszne, ale no... Każdy zapewne tak miał, lub ma że w obecności niektórych osób nie chce się siedzieć i się ucieka do domu, żeby tylko z nimi nie siedzieć, czy też idzie się gdzieś indziej. Nie chce mi się na siłę siedzieć i się męczyć. Osoby te wiedzą o kim mówię, bo nie raz im to dawałem do zrozumienia, nie będę ich tutaj teraz wymieniał.

Na serwie czasem mnie spotkacie jako zwykłego gracza, a nie admina. Z sieci nie odchodzę bo na forum są mega pozytywne wariaty i ciężko byłby opuścić.

Może wspomnę teraz o paru osobach

Zacznę chyba od tej najlepszej

@ Gosia ?! - Jak dla mnie najbardziej pozytywna osóbka na serwie, żywa reklama serwera, a gdy wejdzie nigdy nie jest nudno. Zawsze można pogadać, pośmiać się razem, czy też Cię lekko poddenerwować bez żadnej spinki RUDY CHAMIE XD Dzięki za wszystko, bo mam za co i mam nadzieję że zostanie jakiś kontakt ;) No zostanie w sumie bo tylko z admina rezygnuję :D

@ Zawiszak?- Bardzo miły Pan (staruszku XD) Twoje teksty zawsze będą niszczyć mnie xd Zawsze z miłą chęcią odpisywałem na wiadomości i w jakiś sposób z chęcią pomagałem jak było w czym.

@ INVISIBLE- Mega denerwujący gość swoimi tekstami (czasami mały siusiaku), ale za to mega pozytywny gość z (moim zdaniem) dziwnym poczuciem humoru. Z Tobą to nigdy nie było nudno na serwie, czaasmi Twoje teksty irytowały, ale zazwyczaj poprawiały humor i micha się cieszyła jak durna XD

@ hewraaah- KRZYCHU KURŁA, przemyśl swoją decyzję, wesprzyj serwa swoim doświadczeniem bo jakieś oboje mamy, bo trochę się znamy i ciężko im będzie bez Ciebie xd A teraz send nudes pls jakiś koleżanek na snapie (pierw dodaj ulańcu XD)

Kontakt będzie dalej, bo nigdzie się nie wybieram, po prostu nie chce mi się siedzieć na serwie jak wcześniej. Dzięki za spędzone mile godziny na serwie administracji, bo w sumie tylko tym osobą mogę za coś podziękować :D Essa świry i powodzenia.

• Lubię to! 3
  • Wow 2
  • Przykro mi 3
Opublikowano

SzokuŚ się zakochał pozdrów Anię! Wariacie tak jak mówiłem ogromna strata dla serwera byłeś jego podporą, głównym wariatem z którym nigdy nie było nudno. Szkoda że tak zrobiłeś, ale no rozumiem na każdego przychodzi czas, pamiętaj jedna rzecz tutaj zawsze czeka na ciebie miejsce w naszych szeregach! Będąc szczerym do ciebie jesteś osobą jedyna która znam z adminów na wylot i z którą mam kontakt! Napewno razem pogramy bo też tam czasem giercuje! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

@ SzoookuS
Z jednej strony zrobiło się cieplej na sercu przez to miłe wyróżnienie, ale z drugiej strony poszła rezygnacja której tak naprawdę się nie spodziewałam, bo myślałam, że jeszcze się namyślisz z całkowicie innym rezultatem. Głównie chciałabym Ci podziękować za tyle godzin przegranych wspólnie na serwerze, katowanie mnie tam oraz wykonywanie obowiązków admina wzorowo. Bardzo szanowałam to, ile czasu poświęcasz na serwer i przede wszystkim nerwów. Jednak prosiłabym o wiadomość prywatną z dokładniejszym opisem rezygnacji, niżeliby tego, co napisałeś na forum. Mieliśmy o tym pogadać, a wczoraj nie było okazji. 
Kontakt trzymamy, zawsze możesz napisać do mnie z każdą sprawą - z tą związaną z serwerem czy życiem prywatnym. 
Szkoda, że odchodzisz, ale pamiętaj, że zawsze możesz wrócić, jeśli tylko będziesz chciał. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Smuteczek byczku, ale wiadomka kontakt zostanie a na snapie dodam :3 dziekuweczka za wspomnienie o mnie, milo mi i do zobaczyska w grze lub sb!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

No szkoda mordo. No ale twoja wola. Wróć do nas! Powodzonka.

JAk mogłeś mnie nie wymienić. Nienawidzę cb.... (Kappa)  

• Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, CLIXXU napisał:

Czytałem to co napisałeś już wczoraj ale wypowiedzieć się zdecydowałem teraz. 

Pewnie mnie nie znasz, nic dziwnego, łączy nas tylko to, że jesteśmy częścią społeczności katujemy. Ale dzięki temu co czytam i widzę wnioskuję, że dobry z ciebie człowiek. I tak też uważam. Powiem Ci, że niechęć do gry jak i do servera na którym grasz to rzecz normalna. Wszystko się w końcu kiedyś nudzi i to nie świadczy o tobie źle. Przerabialem ten temat wiele razy i wiem, że przerwa, chociażby jedno miesięczna pomaga i to bardzo. Uwierz mi, miną dni i tygodnie i znów zachce ci się tutaj grać. Odpocznij trochę i wróć na posadę administratora bo z tego co widzę byłeś oczkiem w głowie właścicieli servera :default_biggrin: Nie znamy się ale tak jak wspomniałem, poczułem to, co przezywasz i postanowiłem się podzielić z tobą moją metoda na walkę z takim uczuciem. Liczę, że wrócisz na posadę administratora. Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

O KURWA - Mogę dostać warna, ale tutaj to musi być, inaczej zareagować nie potrafię. Dziękuję :serduszko: Szczena mi opadła jak to czytałem

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.