Esperanto Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Wymagania: - STEAM z grą CS 1.6 ✔ - Podanie mogą składać osoby, które ukończyły 16 lat ✔- Obowiązkowe przejście mutacji ✔- Mile widziane doświadczenie ✔- Obowiązkowa składka, która zostanie przeznaczona na reklamy ✔- Spędzone 15 godzin na serwerze ✔Wzór:- Nick, na którym grasz : Esperanto- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Esperanto/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) :6/7 (Podstawy znam dobrze i nie mam problemu z ogarnianiem,jeżeli chodzi o bardziej skomplikowane komendy itp musze sobie przypomnieć )- Ile masz lat : 24- Steam ID : STEAM_0:0:452714524- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Nie- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak ( 10 każdego Miesiąca)- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Ogólnie w CS gram +/- 10 lat,byłem Adminem na wielu sieciach ( jeżeli ktoś jest zainteresowanych na jakich to proszę PW,nie chce tutaj robić reklamy ). Potrafie rozróżnić czita od dobrego gracza.Jestem osobą komunikatywną,bezkonfliktową,pomocą i co najważniejsze obiektywną.Jak wyżej pisałem posiadam Doświadczenie w byciu admiem,chce odciążyć trochę aktualną Administracje serwera.Aktualnie mam dużo czasu na grę więc myślę że się przydam i o ile dacie mi szansę pokaże się z jak najlepszej strony.Każdy widzi że jestem OD TYGODNIA na Forum/Serwerze ale jestem Aktywny i nie zamierzam nic w tym kierunku zmieniać chyba że jeszcze zwiększyć aktywność .Dziękuje za poświecenie mi chwili na przeczytanie kilku zdań na mój temat Pozdrawiam i spokojnie czekam na rozpatrzenie Podania.Do zobaczenia na serwerze
szoki to marka Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Za okresem próbnym + Wiek +/- GT + Doświadczenie No ogólnie wymagania spełnione, ale no niedawno co przybyłeś. Jak dla mnie tak jak wyżej, okres próbny i zobaczmy co z tego będzie. 1 1
Deserved mayor Posted March 25, 2019 VIP Donor Deserved Posted March 25, 2019 Neutral (okres próbny) +wiek +/- gametracker - aktywność na forum (tona bezsensownych postów..)
Legend Karcok Posted March 25, 2019 Sponsor Legend Posted March 25, 2019 Za okresem próbnym, podobnie jak @ SzoookuS + Wiek +/- GT, niby pare dni wysoko, lecz to tylko parę dni + Doświadczenie +/- Forum 1 1
Maszek Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Na tak wiek + steam + składka + gt +/- forum +/- Nie pamiętam, żeby były jakieś spiny z Esperanto, a GT nabije. 1
VIP 666Apostol Posted March 26, 2019 VIP Posted March 26, 2019 Ja miałem się nie wypowiadać, ale pogralem z nim dziś chwilę i stwierdzam, że się nada +wiek +składka +/- GT, ale myślę że nadrobisz +/- forum też tak średnio, ale to nie podanie na moderatora 😁 1
Legend Gosia ?! Posted March 26, 2019 VIP Donor Legend Posted March 26, 2019 Okres próbny. Zgłoś się do mnie lub do Zawiszaka na priv. 2
Legend Gosia ?! Posted March 26, 2019 VIP Donor Legend Posted March 26, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts