Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wymagania:

- STEAM z grą CS 1.6 ✔

- Podanie mogą składać osoby, które ukończyły 16 lat ✔
- Obowiązkowe przejście mutacji ✔
- Mile widziane doświadczenie  ✔
- Obowiązkowa składka, która zostanie przeznaczona na reklamy ✔
- Spędzone 15 godzin na serwerze ✔

Wzór:

- Nick, na którym grasz : Esperanto
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Esperanto/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) :6/7 (Podstawy znam dobrze i nie mam problemu z ogarnianiem,jeżeli chodzi o bardziej skomplikowane komendy itp musze sobie przypomnieć )
- Ile masz lat : 24
- Steam ID : STEAM_0:0:452714524
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Nie
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak ( 10 każdego Miesiąca)
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Ogólnie w CS gram +/- 10 lat,byłem Adminem na wielu sieciach ( jeżeli ktoś jest zainteresowanych na jakich to proszę PW,nie chce tutaj robić reklamy ). Potrafie rozróżnić czita od dobrego gracza.Jestem osobą komunikatywną,bezkonfliktową,pomocą i co najważniejsze obiektywną.Jak wyżej pisałem posiadam Doświadczenie w byciu admiem,chce odciążyć trochę aktualną Administracje serwera.Aktualnie mam dużo czasu na grę więc myślę że się przydam i o ile dacie mi szansę pokaże się z jak najlepszej strony.Każdy widzi że jestem OD TYGODNIA  na Forum/Serwerze ale jestem Aktywny i nie zamierzam nic w tym kierunku zmieniać chyba że jeszcze zwiększyć aktywność :default_biggrin:.Dziękuje za poświecenie mi chwili na przeczytanie kilku zdań na mój temat :default_wink: Pozdrawiam i spokojnie czekam na rozpatrzenie Podania.:thpopcrn:Do zobaczenia na serwerze  :default_russian_roulette:

Posted

Za okresem próbnym

+ Wiek

+/- GT

+ Doświadczenie

No ogólnie wymagania spełnione, ale no niedawno co przybyłeś. Jak dla mnie tak jak wyżej, okres próbny i zobaczmy co z tego będzie.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Deserved
Posted

Neutral (okres próbny)

+wiek

+/- gametracker

- aktywność na forum (tona bezsensownych postów..)

Posted

Na tak
wiek +
steam +
składka +
gt +/-
forum +/-
Nie pamiętam, żeby były jakieś spiny z Esperanto, a GT nabije.

• Thanks 1
  • VIP
Posted

Ja miałem się nie wypowiadać, ale pogralem z nim dziś chwilę i stwierdzam, że się nada 

+wiek 

+składka 

+/- GT, ale myślę że nadrobisz 

+/- forum też tak średnio, ale to nie podanie na moderatora 😁

• Thanks 1
  • Legend
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.