Donor Szogun Posted March 21, 2019 Donor Posted March 21, 2019 Nick z Serwera: SzogunImię: MateuszWiek: 16Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Szogun/145.239.237.104:27090/Doświadczenie: Nigdy nie byłem administratorem ale szybko się uczę.Znajomość sourcemoda [0/10]: 2/10Czy byłeś / byłaś już adminem?:Nie byłem.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Przynajmniej godzinę dziennie.Dlaczego Ty?: Rzadko widzę administratorów na serwerze. Posiadasz mikrofon?: Tak posiadam.Kontakt: steam, snapchat, facebook.SID: http://steamcommunity.com/id/SzogunKolega/ Posiadasz konto Prime?: Tak posiadam.Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak 1 2
Patusienka Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 + /- wiek -Przynajmniej godzinę ? -Podanie na odwal się Jestem na NIE
EcCo Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Jestem Na Tak ... OP oczywiście. Ponieważ owy Szogun ogarnia temat jest kontaktowy i można się z nim pośmiać /powyzywać :) ale także normalnie pogadać SM do Nauki ale myślę że ogarnie temat.Wiek na plus chęć pomocy. Pozdrawiam i do Zoba na Serwerze :) 1 1
Legend Karcok Posted March 21, 2019 Sponsor Legend Posted March 21, 2019 Ode mnie masz TAK +/- Wiek + Zachowanie + Aktywny - Podanie - SM (To się da wyuczyć) 1 1
Dejv Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 No i co mam z nim zrobic... Widze dwa minusy: -podanie napisane na odpier...ol -male dosw. jako admin ALE + komunikacja +cosik tam strzela i zna silnik soursa +czesto pomaga na miku w sprawie odpalenca + osoba znajaca regulamin (uczyl sie ode mnie :D ) Dośw nabierze z czasem ale tu juz powiedzial Karcok wiec to nie problem. Jak dla mnie to odpowiednia osoba na to stanowisko. Jestem na TAK. 1
Deserved mayor Posted March 23, 2019 VIP Donor Deserved Posted March 23, 2019 Na tak. +komunikatywny +wiek +kultura na poziomie +/- sm ale to cię wyuczę łatwo ^^ 1
Vixie Posted March 23, 2019 Woman Posted March 23, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Petrektt Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts