Durus Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Moja propozycja jest nietypowa. Polega na pisaniu przez mnie w każdą sobotę raportu z całego tygodnia. Już rozwijam temat. Wypisuje nicki Administratorów serwera: -ich czas, jaki spędzili na serwerze - Bany na stałe -Bany czasowe -ilość SS zrobionych przez admina -SS odbanowane Pozdrawiam. @ Dudnes 1
`rage Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Ranking najbardziej adminowych adminów ;d Jeśli znajdą się chętni to why not - ale w formie zabawy. Bo wątpie żeby komukolwiek jeszcze się chciało to wszystko podliczać na kacu w weekend.
Durus Posted March 19, 2019 Author Posted March 19, 2019 Dnia Wednesday, March 20, 2019 o 07:13, `rage napisał: Ranking najbardziej adminowych adminów ;d Jeśli znajdą się chętni to why not - ale w formie zabawy. Bo wątpie żeby komukolwiek jeszcze się chciało to wszystko podliczać na kacu w weekend. Ja sie podpisuje pod tym. Czasami moge spóźnić sie o dzien, ale dla mnie to nie problem. Tylko potrzebował bym informacje o Wszystkich administratorzy. 1
Pierdolka_UK Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Nie mam nic przeciwko tylko czemu ma to sluzyc ?
Owner Dudnes Posted March 19, 2019 Owner Posted March 19, 2019 Mniej więcej tym co opisałeś w propozycji zajmuje się każdy opiekun na naszej sieci. Rekrutacja na opiekuna 4 maps jest ciągle otwarta, także jeżeli ktoś jest zainteresowany najzwyczajniej zapraszam do składania podań 2
Owner Dudnes Posted March 19, 2019 Owner Posted March 19, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts