Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chciałbym przedstawić guru Moją propozycję "Prime" z racji takiej że od dłuższego czasu na Serwerze jest na Moje oko a jest bardzo wrażliwe No Prime, 90% Aktywnych graczy PRIME i nie zmiennie są to osoby poświęcające dużo czasu na zabawie, a w dodatku polepszyło by to bezpieczeństwo Gry w Trakcie gdy Administracja jest w polu i nie może pomóc, według mnie i dla Większości Ludzi na Katujemy i dla samego katujemy mogłoby być to bardzo korzystne w samej Renomie nie okłamujmy się jeśli na dzień dzisiejszy jest nas wielu grających i Tworzycie/my Społeczność będzie nas Jeszcze więcej a mówię bezpośrednio 1VS1 bo jest oblegane przez kanalie z 7 zmysłami ;) Pozdrawiam !

• Zasłużony
Opublikowano

na nie. 

był już taki pomysł i co jak co ale nie każdy gracz no prime jest odj3bany.

#edit. - troszczymy się również o to aby nasza administracja się nie nudziła :serduszko:

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Na nie :/, wiesz jakie to uczucie w#ebać sm_ban nick 0 cheat? To jest życiem.. Bez graczy nonprime serwer też nie byłby 24/7 32/32, tak jak pisał @ mayor, nie każdy nonprime gra na przedtreningówce. 

@ mayor dziękuję za troskę :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Odrzucam propozycje, było już dużo tego typu pomysłów i niestety chyba żaden nie przejdzie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.