Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:Masz Wylew

Nick admina banującego:𝕊𝕞𝕚𝕝3𝕪#R.I.P VP 

Data/Mapa:Cache 11.03.2019

SteamID:STEAM_0:1:150979427

Serwer (mod): Mirage/Cache                            

Opis sytuacji:Tak wgl to jestem adminem na tym serwerze.Dziś okolo godziny 20 gdy chciałem wejść na serwer nie mogłem ponieważ wsykoczyło mi ze zostałem zbanowany na ty serwerze a niewiem nawet z jakiego powodu.Dopiero potem dowiedziałem się od brata ze grał na moim komputerze na innym koncie i używał AIMA.Wydaje mi sie że niesłusznie dostałem wiem ze to jest moja wina ze on grał na swoim koncie z Aimem ale ja nie miałem o tym pojecią prosze o rozpatzrenie tej sprawy.

Wycinek z konsoli:Niestety nie mam

• Haha 1
Posted

On nie zbanowale mnie tylko inne konto na moim  komputerze na którym grał mój brat i potem weszłem na swoje Masz Wylew i pisało ze dostałem BANA.

Posted

I ja mam w tę bajeczkę słyszaną dwadzieścia razy uwierzyć? 

Sprawę oddaję w ręce @ sad. / @ Dudnes, aczkolwiek jak dla mnie śmiechowym jest, że raptem brat pobrał sobie sam i sam zalogował się, i znał passy do konta. Bujdą mi to zalatuje.

PS. Mowa o dwóch kontach, a na trzech jest ban. Na 3 też wszedłeś sprawdzić, czy ban jest?

• Like 1
Posted

To po co niby ja miałbym grać na innym koncie na cheatach.Ja ma na tym koncie Admina i Vipa?

Posted

Śmieszna sprawa ban nadany na Jebać Szkołę 2 minuty przed tym jak wbiłeś na głównym koncie? Śmiechu warte takie tłumaczenie.  Plus nazwa brata na forum również dawidex? Przypadek? Nie wydaje mi się.

• I love it 1
Posted (edited)

Ej  przecież mówiłem ze on grał na moim drugim koncie na moim komputerze ☺

Edited by dawidex40
Posted

Po przedyskutowaniu całej sytuacji z @ Dudnes postanowiliśmy dać Ci drugą szansę. Nie zmarnuj tego, bo następnym razem dam Ci osobiście bana. 

Trzymaj brata z daleka od Twoich kont. Counter-Strike jest od lat 18 więc niech sobie pogra w MARIO. Systematycznie będę sprawdzał Twoją obecność. 

Mam nadzieję, że dotarło choć troszkę informacji do Ciebie. 

Unban przyznany.

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.