dawidex40 Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Twój nick:Masz Wylew Nick admina banującego:𝕊𝕞𝕚𝕝3𝕪#R.I.P VP Data/Mapa:Cache 11.03.2019 SteamID:STEAM_0:1:150979427 Serwer (mod): Mirage/Cache Opis sytuacji:Tak wgl to jestem adminem na tym serwerze.Dziś okolo godziny 20 gdy chciałem wejść na serwer nie mogłem ponieważ wsykoczyło mi ze zostałem zbanowany na ty serwerze a niewiem nawet z jakiego powodu.Dopiero potem dowiedziałem się od brata ze grał na moim komputerze na innym koncie i używał AIMA.Wydaje mi sie że niesłusznie dostałem wiem ze to jest moja wina ze on grał na swoim koncie z Aimem ale ja nie miałem o tym pojecią prosze o rozpatzrenie tej sprawy. Wycinek z konsoli:Niestety nie mam 1
EXTREMAAAAA Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 @ Smil3y wypowiedz się. @ dawidex40 jak wyjaśnisz te bany na Twoim adresie IP? http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=83.10.29.109&advType=ip Wg. mnie @ Smil3y zbanował Cię na koncie "Masz Wylew" następnie wszedłeś na aktywnym na dwóch innych kontach, ale może się mylę.
dawidex40 Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 On nie zbanowale mnie tylko inne konto na moim komputerze na którym grał mój brat i potem weszłem na swoje Masz Wylew i pisało ze dostałem BANA.
EXTREMAAAAA Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 I ja mam w tę bajeczkę słyszaną dwadzieścia razy uwierzyć? Sprawę oddaję w ręce @ sad. / @ Dudnes, aczkolwiek jak dla mnie śmiechowym jest, że raptem brat pobrał sobie sam i sam zalogował się, i znał passy do konta. Bujdą mi to zalatuje. PS. Mowa o dwóch kontach, a na trzech jest ban. Na 3 też wszedłeś sprawdzić, czy ban jest? 1
dawidex40 Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 To po co niby ja miałbym grać na innym koncie na cheatach.Ja ma na tym koncie Admina i Vipa?
L3o Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Śmieszna sprawa ban nadany na Jebać Szkołę 2 minuty przed tym jak wbiłeś na głównym koncie? Śmiechu warte takie tłumaczenie. Plus nazwa brata na forum również dawidex? Przypadek? Nie wydaje mi się. 1
dawidex40 Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 (edited) Ej przecież mówiłem ze on grał na moim drugim koncie na moim komputerze ☺ Edited March 12, 2019 by dawidex40
Mocarny Ptysiek. Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Po przedyskutowaniu całej sytuacji z @ Dudnes postanowiliśmy dać Ci drugą szansę. Nie zmarnuj tego, bo następnym razem dam Ci osobiście bana. Trzymaj brata z daleka od Twoich kont. Counter-Strike jest od lat 18 więc niech sobie pogra w MARIO. Systematycznie będę sprawdzał Twoją obecność. Mam nadzieję, że dotarło choć troszkę informacji do Ciebie. Unban przyznany. 1
Recommended Posts