Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

wywiad1.png.5e4db112320b72334b4bbe606d6415e0.png

Wywiad z @ hot man

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Witajcie moi kochani! Przybywam dziś do Was z kolejnym wywiadem, w którym zdecydował się wziąć udział opiekun jednego z najbardziej obleganych serwerów Naszej sieci - @ hot man

Cześć! Co dobrego u Ciebie słychać?:default_biggrin:

[O] - Witam! No wszystko w porządku, poranek jak każdy inny.:default_wink: Dziękuję, że pytasz. 
A co u Ciebie ?

[R] - Ciężko jest wstawać w sobotę rano, ale czego się nie robi dla sieci haha. Jesteś gotów na moje pytania? Pamiętaj, że forumowicze chcą się o Tobie dużo dowiedzieć!

[O] - Powiedzmy, że jestem gotów.:default_biggrin:

[R] - No to super! Na wstępie zdradź Nam parę informacji o sobie, takie jak imię, wiek, miejsce zamieszkania i codzienne zajęcie.

[O] - No to tak, mam na imię Maciej i mam 22 lata. Mieszkam w Puławach w województwie lubelskim. Na co dzień pracuje jako barman w rockowo/metalowym pubie.:default_smile:

[R] - Miło Nam Cię poznać Maćku! Barman? Czyli masz stały kontakt z alkoholami, lubisz się czasem napić czy wolisz jednak myśleć trzeźwo?:default_biggrin:

[O] - Szczerze to nie przepadam za alkoholem, jedynie czego mogę się napić to wino albo piwo kraftowe, bo te zwykłe nie wchodzą.:default_wink: Więc jestem tak jakby pomiędzy, lubię się napić, ale z umiarem.

[R] - No i prawidłowo! Wracając jeszcze do pracy, lubisz ją wykonywać albo czerpiesz z niej przyjemność?

[O] - No pewnie, że lubię! Mam pełną swobodę w tym co robię, rozmawiam sobie z ludźmi przy barze, słucham muzyki i robię drinki, co jest najfajniejsze w tej pracy.

[R] - Uważam, że jeśli praca sprawia Nam wiele przyjemności to chyba lepiej być nie może, co o tym sądzisz?

[O] - Zgadzam się, chociaż wcześniej nie miałem takiego zdania, dosyć często musiałem zmieniać pracę z powodu mojego wyglądu i trafiałem do miejsc, w których można było dostać depresji. A teraz, gdy trafiłem w dziesiątkę z pracą to zacząłem inaczej patrzeć na to wszystko.:default_happy:

[R] - Pracujesz w rockowo-metalowym pubie, takiej też muzyki słuchasz czy może jednak inny gatunek muzyczny jest Ci bliższy?

[O] - Powiedzmy, że gatunek ten sam, tylko inny rodzaj. :default_wink: Wymieniając najbliższe mi gatunki/rodzaje to grindcore, black/speed metal, post hardcore, stoner rock, doom metal i deathcore.

[R] - Muszę przyznać, że co do muzyki to nieco się różnimy :o Masz swój jakiś ulubiony zespół i jego piosenkę?

[O] - Szczerze, to nie spotkałem jeszcze na Katujemy osoby z podobnymi upodobaniami, jeśli chodzi o muzykę. Aktualnie moją ulubioną piosenką jest Suicide Silence - Unanswered. Gorąco polecam!

[R] - Dla leniuchów, poniżej zamieszczam link do odsłuchania ulubionej piosenki Maćka.

Spoiler

Byłeś już może kiedyś na koncertach rockowych lub metalowych zespołów? Jeśli tak to jak je wspominasz?

[O] - Oczywiście, że byłem! Jeśli ktoś potrafi się bawić na tego typu koncertach to doskonale wie, że wspomnieniami są mega zabawa, liczne siniaki i potężny kac. Wspomnienia, do których, o dziwo, wracam z przyjemnością.

[R] - Są różne sposoby na dobrą zabawę, już nie mnie je oceniać haha. Masz jeszcze jakieś inne sposoby na dobrą zabawę, które mógłbyś polecić Naszym użytkownikom?

[O] - No pewnie, chociażby moje hobby, którym jest robienie zdjęć. Mini przygody z aparatem to świetny sposób na spędzanie wolnego czasu i jeśli ktoś naprawdę się wkręci, to można nawet sobie dorobić, robiąc zdjęcia na różnego rodzaju imprezach/konwentach, co pracy praktycznie nie przypomina.:default_biggrin:

[R] - Ostatnio przeglądałam dodaną niedawno przez Ciebie galerię zdjęć i muszę przyznać, że masz to "coś" Maciek. Ja osobiście też robię zdjęcia, tylko, że amatorsko, więc nie ma się czym chwalić.

Wracając jeszcze do zabawy, czy gra w CS:GO jest dla Ciebie zabawą czy może wręcz przeciwnie?

[O] - Oczywiście! Ale tylko jeśli gram na serwerach publicznych z dobrym community lub mam całą piątkę kumpli na turniejowe mecze. Jak wszyscy pewnie wiedzą, w innych przypadkach kończy się to różnie.:default_biggrin:

[R] - Haha doskonale wiem o co Ci chodzi! Pamiętasz może kiedy i jak zacząłeś swoją przygodę z tą, jakże popularną, strzelanką?

[O] - Naprawdę nie pamiętam dokładnie.:default_blush: Wiem tyle, że przygoda z całą serią Counter Strike zaczęła się jeszcze za czasów kafejek internetowych i CS 1.6, gdzie miało się dwie drużyny przeciwne, jedną w grze, a drugą, która wpychała się na Twoje miejsce przed kompem haha.

[R] - Patrząc na fakt, że zaczęło się w kafejkach internetowych to musiało to być jakiś dobry okres czasu temu. Grasz jeszcze w jakieś inne gry i czy zabierają Ci one też dużo czasu tak jak CS:GO?

[O] - Jestem wielkim fanem gier RPG, szczególnie takich, w których fabuła jest ciekawa i jest strasznie dużo czytania. Dobrym przykładem będzie tu "Pillars of Eternity". Myślę, że każdy tytuł, który mi się w życiu spodobał, dostał tyle samo uwagi co CS:GO.

[R] - Było już o pracy, piciu, muzyce, hobby, grach, to może teraz o wyglądzie. Wspominałeś na początku, że to właśnie przez niego musiałeś zmieniać pracę. Moglibyśmy się dowiedzieć dlaczego?

[O] - Ogólnie to pracuję głównie jako barman/kelner, tak jakoś wyszło i nie narzekam:default_wink: Ale w moim mieście jest mnóstwo osób uprzedzonych co do tatuaży, których mam dosyć sporo. Nie wszystkim musi się podobać wydziarany kelner, więc skarżą się na mnie i wylatuję. :/

[R] - Tatuaże są dla Ciebie ważne? Mają jakąś specjalną wartość lub znaczenie? Jeśli chcesz i możesz, podziel się z Nami jakimś zdjęciem.

[O] - Nie traktuje ich jakoś super poważnie, nie mają ciekawych znaczeń ani nic. Dla mnie jest to forma pamiątki, każdy tatuaż wiążę się z jakąś śmieszną historią lub pojedynczym wspomnieniem. Żeby pokazać wszystkie tatuaże musiałbym nieźle zaspamować forum, bo obecnie mam ich 21.:default_wink: Jak ktoś poszuka na forum to znajdzie pewnie kilka moich tatuaży.:default_biggrin:

[R] - Może jednak zechciałbyś podzielić się z Nami chociaż jedną śmieszną historią i tatuażem z nią związanym? :p

[O] - Dobrym przykładem, żeby przedstawić to o co mi chodzi będzie chociażby syrena na brzuchu, która niestety przypomina mi o tym jak po pijaku namówiłem kolegę, żeby zrobił sobie średniej wielkości serce na policzku.:default_biggrin: Nie jest to coś, czym mogę się chwalić, ale dużą grupę osób serio rozbawiła cała historyjka o tym. Dziwna forma prowadzenia pamiętnika, ale naprawdę często przypominają mi się sytuacje, okoliczności i osoby, w których i przy których dany tatuaż był robiony.

[R] - No nie powiem, dziwna, a zarazem ciekawa forma prowadzenia "pamiętnika". Chyba nawet w ogóle rzadko spotykana, bo zazwyczaj jak ktoś robi sobie tatuaż to ma do niego ogromny sentyment i ma on dla niego sporą wartość. Możesz czuć się wyjątkowo Maćku!:default_happy:

[O] - Tak się czuję.:default_smile: Wyjątkowy Maciuś.

[R] - Przejdźmy teraz do Twojej funkcji, którą pełnisz na Naszym forum. Opowiedz Nam jak się tu w ogóle znalazłeś, jak doszedłeś do obecnego stanowiska i jak się czujesz wśród tylu różnych ludzi na sieci.

[O] - Zacznę od tego, że Arena 1v1 Katujemy to chyba pierwszy serwer społecznościowy, na którym postanowiłem pograć i od razu wiedziałem, że to dobre miejsce, żeby zatrzymać się na dłużej. Trafiłem na kilka ciekawych osób i miłą, pomocną administrację. Grając jakiś czas, postanowiłem pomóc chłopakom i za drugim podejściem dostałem się na administratora, którym byłem przez pół roku. Po czym niestety przyszedł krótki kryzys i postanowiłem zrezygnować, lecz duża grupa ludzi zaczęła do mnie wypisywać "co jak i dlaczego?!" przez co zobaczyłem, że jednak nie byłem kolejną osobą do grania i postanowiłem wrócić, gdy dostałem propozycję zostania opiekunem mojego ulubionego serwera.:default_happy: Ogólnie nigdy nie spotkałem się z tak fajną grupą osób, jaką jest cała ekipa Katujemy i samo to, że ze wszystkimi można pogadać o wszystkim i większość osób zawsze służy pomocą sprawia, że nie wyobrażam sobie teraz życia bez naszej sieci. :serduszko:

[R] - Cieszymy się, że zostałeś z Nami i pełnisz teraz swoją funkcję bardzo dobrze! Nawet nie wiesz jak teraz mi, zapewne też innym, miło przeczytać takie słowa Maćku! Pamiętaj, że bez Ciebie to forum nie byłoby takie samo!:default_happy:

Natomiast teraz, zechciałbyś odpowiedzieć na kilka szybkich pytań z serii "Ulubione"?

[O] - No jo, dawaj te pytanka!

ULUBIONE

[R] - Ulubiony napój? 

[O] - Zielony Lipton Ice Tea.

[R] - Ulubiona gra komputerowa?

[O] - Tyranny.

[R] - Ulubiony słodycz?

[O] - Kwaśne żelki DOWOLNE.

[R] - Ulubiony miesiąc?

[O] - Styczeń, bo urodziny.:default_wink:

[R] - Ulubiony kraj?

[O] - Wyspy Owcze!

[R] - To już koniec dzisiejszego wywiadu. Bardzo Ci dziękuję Maćku za Twoje odpowiedzi, poświęcony czas i cierpliwość co do mojej osoby haha. Chciałbyś może dodać coś jeszcze na koniec? Może chcesz kogoś pozdrowić?:default_happy:

[O] - Chciałbym pozdrowić @ Vasti @ Petrektt @ Dudnes @ Leklo @ Skiper @ young igi i @ Sarcasm. Myślę, że wszystko już zostało powiedziane.:default_happy:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

No, myslalem ze juz sie nic o Tobie nie dowiem, ale o wyspach owczych, kwasnych zelkach czy ulubionej grze, to nie wiedzialem. :cry:                                                 

Fajny wywiadzik, rowniez pozdrawiam. :buzi::pijemy2:

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Bardzo fajny wywiadzik, również pozdrawiam Maciuś:serduszko:

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Dobry wywiad, miło poznać. Niestety w pewnym momencie ma się wrażenie, że oscyluje się wokół jednego tematu.

+rep

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dziękuje za pozdrowienia :serduszko:

Za tą muzykę podziwiam, odsłucham przez 10sec i uszy mnie już bolą :cryingg:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Świetny wywiad :D Miło się  czytało :) Również pozdrawiam :pijemy2:

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.