Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera:S0u
  2. Imię:Mateusz
  3. Wiek: No w tym roku pyknie 22
  4. Steam ID: STEAM_1:1:443530984
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/S0u/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Katujemy.Eu Only mirage prawie pół roczku było, Pykownia.pl only dd2 za czasów istnienia jeszcze tego serwera.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):8-8.5
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Co tu dużo mówić, z przejściem csa w tryb f2p na serwer wbija sporo graczy Non Prime, z których większość jest niestety odpalona. Z moich osobistych doświadczeń często w godzinach powiedzmy późno popołudniowych/wieczornych jest plaga oszustów, trolli a adminów często nie ma i piszę na PW żeby ktoś wbił. Ponadto jak wiadomo lepiej żeby było paru więcej adminów niż miało by być ich za mało. Doświadczenie w pełnieniu takowej funkcji jak widać mam i to w sumie nie małe. To może teraz coś o mnie :d Jak widać mam na imię Mateusz w tym roku kończę niestety już 22 lata, mieszkam w okolicach Gdańska, na codzień pracuję i studiuję. W wolnym czasie gram sobie w piłkę nożną, a na komputerku to głównie tylko cs. A tak poza tym to jestem raczej osobą dosyć rozpoznawalną na serwerze, lubiącą się pośmiać, ale również nienawidzącą skrajnego chamstwa skierowanego bezpośrednio w osobę gracza a tym bardziej jego rodziców, co jest jak wiadomo zjawiskiem powszechnym w internecie, niestety.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-7h dziennie jak siedzę w domu czyli jakieś 4/5 dni w tygodniu
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK
  12. Linki do poprzednich podań: nie posiadam poprzednich
  13. Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561198847327697/
  14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK
  15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE

Opublikowano

Na tak

+ wiek

+ podanie 

+ aktywny na serwerze 

+ doświadczenie 

Opublikowano

Jak dla mnie same plusy:

Doświadczenie 

Aktywować na serwerze

Ogólnie znam gracza z serwera i bardzo ogarnięta osoba.

Oczywiście jestem na TAK

• Premium
Opublikowano

Nosz jasne że tak :D 

+ Dość miły {XD} 

+ Doświadczony 

+ Wiek 

Opublikowano

Na tak

-micro

-godziny na serwerze

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.