Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:  IMean

Opis sytuacji: +\-

Powód: Brak uwzglednienia radaru, dzwieku oraz tr i cmd

Dowody:

Cytat

2:14 - Prefire na przeciwniku ale zdarza się każdemu. -
3:08 - Dobre skany przez molo i smoka+
4:14 - Biegnie z nadem na rampe na blisko ale nagle zmienia zdanie że da do pałaców, gdzie akurat biegnie przeciwnik a na rampie nikogo nie ma. Ale może się czepiam. + 
4:25 - Pewnie przypadkowy aimlock na gościa co na tt stoi. +
4:43 - Wygląda jak byś z prefem na typa wyszedł który jest w powietrzu. -
6:04 - Celownik prawie idealnie za typem leci w smoku. +-
7:04 - Kolejny dobry prefire jeszcze kiedy molotov był i ledwo go było widać. -
10:55 - Dobry timing ze skanem. - scan ktory mozna spotkac na yt 
14:20 - Dobry pref przez smoka. Chyba że go było widać bo u mnie nie było. +-
14:25 - Dobre 2 fragi z awp ale coś mi się wydaję że za szybkie. Zwłaścza ten drugi kill. +

Nie będę się odnosił do wszystkich czasówek, demko oglądałem całe i mogę stwierdzić, że używasz wh.

Ban zostaje

Ja mogę śmiało stwierdzić, że nie wziąłeś pod uwagę niektórych aspektów i nie znasz 5 komend :).

• Zasłużony
Opublikowano

Więc tak, aby sie upewnić, co do twojego bana poprosilem, aby demko obejrzeli również

@ AVE GraBeK i @ ESL

Więc teraz poproszę ich o wypowiedź

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Strzelasz przez smoke do gracza w tym momencie w którym on ucieka,  kolejna sytuacja na midzie,  przechodzisz przez okienko,  cofasz się na mida,  oczywiście radar i słuchawki,  ale kolejny raz zacząłeś strzelać przez smoke do gracza.  Masz cudowne prifire na graczy,  gracz cofa Ty dopiero zaczynasz za nim biec..  Masz tyle sytuacji,  że nie da się tego nawet uznać za fart. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
Cytat

Strzelasz przez smoke do gracza w tym momencie w którym on ucieka, 

Skoro słyszę, że skacze lub biegnie to przecież nie będę czekać na niego.

kolejna sytuacja na midzie,  przechodzisz przez okienko,  cofasz się na mida,  oczywiście radar i słuchawki,  ale kolejny raz zacząłeś strzelać przez smoke do gracza.  Masz cudowne prifire na graczy,  gracz cofa Ty dopiero zaczynasz za nim biec..  Masz tyle sytuacji,  że nie da się tego nawet uznać za fart. 

Ludzie zrozumcie w końcu że oglądacie na tr 32 up 32 cmd 32, czy wy rozumiecie system prefire? Strzał przed wyjściem czy po prostu ciężko wam pomnożyć ms przez 64? Patrzcie przez drugą osobę, włączcie sobię komendą fov 2 osoby bo jest zupełnie inaczej, to że strzelam przez smoke to tylko przez dźwiek i radar nic więcej. 

Prefire –--> strzelanie zanim zobaczysz pozycje, np. w często używane i znane pozycje, też wychylanie się z prefirem.

Polecam zapoznać się z mapką: Yprac Mirage Arena 

Jeżeli wam tak ciężko za tym to idzie to zostawcie tego bana, bo wasze argumenty są po prostu ************. Zamknijcie temat i spokój. 

• Legenda
Opublikowano

@ ekko 

2:14 - Prefire

3:08 - Zabłysnąłeś tymi strzałami, broń nacelowana idealnie w ciało

4:14 - Clear

4:25 - Clear

4:43 - Clear

6:04 - Idealnie celowałeś w smoke

7:04 - Prefire kolejny

10:55 - Tego nawet nie komentuje, perfidnie strzelasz w typa, z nadzieją że go zabijesz przez mur

14:20 - Clear

14:25 - Clear

17:06 - Clear

24:56 - Prefire 2x

25:12 - Clear

25:29 - Namierzanie pierwsza klasa

28:20 - Clear

33:03 - Clear

34:05 - Clear

34:58 - Wiedziałeś doskonale jak się zachować w takiej sytuacji oraz jak długo wyczekać

36:55 - Normalnie olałbym to, ale ten "Granat odłamkowo-burzący" był faktycznie zbyt dobry

37:55 - Uznajmy to za przypadek

38:02 - No nieźle (Prefire)

40:39 - Nawet go nie zauważyłeś, a celownik podążał za postacią

44:25 - Za dużo wiesz, stanowczo za dużo

45:49 - Kolejny granat, taki sam w wykonaniu, jak w "36:55", dokładne wyczekanie i rzut

30 min życia w plecy.... Bo musiałem demko sobie odpalić

Podejrzanych akcji dużo nie było, ale za to były obwitujące.

Dla mnie masz na 100% WH, za dobrze się wychylasz, wyczekujesz przeciwników, dodatkowo te granaty, również doskonałe.

@ Kwiatu @ IMean - Bardzo dobra robota +1

@ Lizus aka martini Lizusku, rozstrzygnij to, proszę cie....

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Po obejrzeniu demka, stwierdzam, że gracz grał na WH. Prefire, perfekcyjne celowanie na modele, perfekcyjnie rzucane granaty pod nogi, za bardzo obvious.

Skargę odrzucam!

@ Karcok 10:55 mógł być czysty przypadek

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.