Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
BioreJaramKaszle

Jaram na admina.?

Recommended Posts

Nick: Biore.Jaram.Kaszle.[t]

Imię: Michał

Staż na serwerze: oj nie pamiętam ale trochę już gram ;d 

Doświadczenie: Bardzo dobre :)

Znajomość AMX [0/8]: 6/7

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Ogólnie na innych serwerowaniach tak byłem na cod mod/dd2/ff2/BF i spisywałem się dobrze przepraszam ale nie doczytałem bardziej ;d

Dlaczego Ty?:Bo gram dość długo na dd2 i w ogóle nie ma admina a cziterów jest nie powiem jak nie na aim to na wh a admina wtedy nie ma i nie ma żeby ktoś wbił ich zbanować gracze uciekają. Gram codziennie więc mogę poświeć czas serwerowi. :)

Kontakt:gg/forum/steam

STEAM: STEAM_0:0:75763558

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

a tutaj jest link do GM: http://www.gametracker.com/player/Biore.Jaram.Kaszle.%5Bt%5D/80.72.33.50:27190/

forum nadrobię w ciągu  2-3 dni :)

• Like 1

Konto jest od wczoraj, ale to można pominąć.

GM jest ok, duży czas + często Cie widzę na serwerze.

Jak znajomość od 0 do 8 mogłeś ocenić na 8/9 ?

Czy przeczytałeś chociaż Stopniowanie AMX które jest obok wzoru na podanie?

Skoro nie miałeś admina to jak umiesz sam pisać pluginy, wgrywać je, edytować ?

Trochę pokłamane ale admini są potrzebni i gracze to zauważają, więc dla porządku serwera 

Tak

Miałeś mi udowodnić, że masz steam, nie udowodniłeś.

Jeżeli nie masz to automatycznie

Nie

• Like 1

Niby większość wymagań spełniasz, ale nie posiadasz steam i w tej chwili moje zdanie to Nie.

Gdy zobaczę, że grasz na steam to zmienię zdanie.

• Like 2

STEAM: STEAM_0:0:75763558

A wy piszecie, że nie ma steam... Chyba, że to nie jego o.O

Ale ok. Ja jestem jak najbardziej na tak. Spoko człowiek, aktywny, wiek też na plus ;)

A wy piszecie, że nie ma steam... Chyba, że to nie jego o.O

Ale ok. Ja jestem jak najbardziej na tak. Spoko człowiek, aktywny, wiek też na plus ;)

Nie gram na nim+nie chce zaprosić do znajomych+mówi,że wyświetla mu się błąd podczas włączania cs'a. To jakby podał sida?

• Deserved

Faktycznie ostatnimi czasy mało mnie widać na 1.6, praktycznie w ogóle. To wszystko przez Astrala i Stalkera, którzy wciągnęli mnie w już nie tak nową odsłonę cs`a!

Jeśli składasz podanie na administratora obowiązkowa jest gra na steamie w razie gdy go posiadasz. Nie ma wymówek mój drogi. 

Podanie jest okropnie naciągane i admina miałeś może raz przy czym obowiązki wykonywane perfekcyjnie zapewne nie były! 

Potwierdza to nawet błahostka jaką jest GM, którego nie wrzuciłeś aby pokazać ile czasu spędzasz na serwerze. 

Wiek oczywiście działa na Twoją korzyść. 

Innych plusów zbytnio nie widać, może czas jakim dysponujesz wywrze na innych wrażenie. 

Przypatrując się graczowi dostrzegłem zaangażowanie w dbanie o serwer ;) bo ustrzymuje kontakt z adminami całkiem dobry  i stara się zapobiegać OSZUSTOM ;)
więc myślę że okres próbny będzie DOBRYM rozwiązaniem .    LECZ POPRACUJ NAD KULTURĄ OSOBISTĄ 

Pozdrawiam

Cóż chwilkę mnie nie było ale jak wróciłem, ten gracz zgłasza cziterów na u@ a nie pisze bezsensownie jak większość graczy na sayu. 

Poza tym wiek + / Steam + 

Ode mnie tak. 

Przypatrując się graczowi dostrzegłem zaangażowanie w dbanie o serwer ;) bo ustrzymuje kontakt z adminami całkiem dobry  i stara się zapobiegać OSZUSTOM ;)

więc myślę że okres próbny będzie DOBRYM rozwiązaniem .    LECZ POPRACUJ NAD KULTURĄ OSOBISTĄ 

Pozdrawiam

ma dobry charakter a każdemu zdarzy się zły dzień,nad kulturą słów z emocji nie da sie opanować ;)

• Owner

Z tego co się dowiedziałem, steam posiadasz lecz z niego nie korzystasz a to jest jednoznaczne z tym, że nie będzie grał na steam a to jest podstawa w Adminie. Jak już zaczniesz w pełni korzystać z steam wtedy napisz ponownie podanie.

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.