Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Meow.

Nick admina banującego: Mulu

Data/Mapa: Mirage / 19.02.2019

SteamID:  523 3 "Meow." STEAM_1:1:32043994 00:57 52 0 active 786432

Serwer (mod):     Only Mirage

Opis sytuacji:       

A więc do sedna. Meow jak to Meow słucha muzy zawsze, nie ważne czy to południe czy 2 w nocy. Zwykłe randomowe wciśnięcie klawisza zaskutkowało tym, że dostałem Perm mute bez żadnego upomnienia czy cokolwiek w postaci mute na godzinę czy coś takiego. Muzyka leciała u mnie w domu w salonie a ja z pewnością nikomu przeszakdzać nie chciałem. Nie był to żaden clutch czy już normalna rozgrywka. Dostałem perm mute za wciśniecie klawisza na rozgrzewce gdzie ogólnie już wtedy panuje nie ład i jest bardzo głośno. Po całym zajściu wyżej wymieniony admin stwierdził coś w stylu " ze jak można takiego chłamu słuchać i że powinienem się wstydzić " . W zasadzie tyle mam do napisania i z mojej strony następuje prośba własnie o ub, gdyż nigdy na serwerze problemów nie sprawiałem i jest duże grono ludzi którzy mogą to wszystko potwierdzić .

Przepraszam że dopiero teraz napisałem odwołanie aczkolwiek miałem bardzo ważne sprawy służbowe ( dla zainteresowanego admina lub opiekuna mogę wyjaśnić prywatnie ) 

Dziękuje serdecznie i pozdrawiam. Meow.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Otóż tak, jako świadek całego tego śmiesznego zajścia, mogę powiedzieć, że właśnie tutaj poszkodowany Meow nie dostał żadnego upomnienia ze strony administratora ani ostrzegawczego muta w stylu powiedzmy tych 30 minut. Jak dla mnie owa kara jest nie adekwatna do zachowania gracza, ponieważ jak gra podaje info, nikomu nie przeszkadza i nagle za mały wybryk zostaje permanentnie zmutowany. Jak dla mnie przesadna kara biorąc pod uwagę szkodliwość czynu jaki miał miejsce już tutaj podkreślając na ROZGRZEWCE!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Niestety taka jest prawda byłam przy tym i tak w dodatku to były ostanie sekundy rozgrzewki oraz żadnego pouczenia. 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Więc tak. Koniec rundy leci bodajże Szmitek. Rozgrzewka znowu leci Szmitek i słychać tylko wrzaski, żadnych słów ze strony Meow'a nie było słychać, tylko muzyka. 

W tym samym momencie można było usłyszeć jedną osobę mówiąca 'wyłącz to'. Jak, iż muzyka była głośna to odniosłem się do regulaminu serwera 'Puszczanie muzyki = perm mute' 

Nie dostałeś ostrzeżenia to fakt, lecz w regulaminie w punkcie 2.6 nie ma żadnej mowy o ostrzeżeniu.

19 godzin temu, Meow. napisał:

Po całym zajściu wyżej wymieniony admin stwierdził coś w stylu " ze jak można takiego chłamu słuchać i że powinienem się wstydzić "

Dodałeś cudzysłów. Odbieram to jako cytat, czyli moje słowa. Nie napisałem czegoś takiego. 

Po całej sytuacji napisałeś: Powinieneś się wstydzić, żeby za coś takiego gaga dawać. 

Więc po prostu odpisałem, że powinieneś się wstydzić czegoś takiego słuchać, puszczać, w kontekście - bardzo głośna muzyka i słychać w tle okrzyki Szmitka. Zero twojego głosu. 

Moim zdaniem ewidentnie mogłem to odebrać jako puszczanie muzyki na serwerze, ponieważ - tutaj podkreślam - na koniec mapy, jak i na początek następnej było słychać to samo, czyli głośną muzykę + krzyki Szmitka. 

Nie wspominam już nawet o Twoim @ Meownieodpowiednim zachowaniu na pv Steam. 

@ Karcok

@ Meow. Twoje podziękowanie zawierało także nieprzyzwoity język, a i na przyszłość - 1 temat 1 post. 

• Premium
Opublikowano

Nie sądzę,  że Meow  chciał zrobić za złość,  szczególnie,  że gra u nas trochę.  Wie kto jest adminem,  i raczej "przypału" sobie by nie robił.  Napisał,  że wcisnął randowy przycisk,  a że muzyka mu grała to tak się skończyło..  

Ale o unmute niech zdecyduje 

Karcok

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jeśli moje nieodpowiednie zachowanie na pv steam to podziękowanie Ci za perm mute to jakie jest odpowiednie? 

• Legenda
Opublikowano

Zdejmuję mute, na następny raz uważaj kiedy trzymasz przycisk, bo admin miał w 100% prawo dać od razu mute.

To że ty miałeś głośno w domu poprzez muzykę, to już nie wina admina, ani innych.

Dodatkowo, edytowałem punkt w regulaminie

• 2.6 Puszczanie muzyki, śmiesznych tekstów przez mikro jest zakazane ( MUTE NA MIKROFON na 10800 min - PERMANENTNY ),

Od teraz admin będzie miał zakres dawania od 7 dni do perm mute.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.