KubsoN Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Witajcie. Chciałbym się z wami pożegnać :( :( nadszedł i mój czas... Jednym powodem dlaczego odchodzę jest to, że chcę samodzielnie spróbować sił w tej dziedzinie i iść w przód. A 2 powodem jest to, że niedługo testy gimnazjalne i muszę się przyłożyć do nauki :) Bardzo fajnie spędziłem z wszystkimi czas i mam nadzieję, że wy ze mną również też :) Bardzo chciałbym podziękować administracji, że jako młody i mało doświadczony użytkownik IPB tak szybko objąłem stanowisko Moderatora. Jestem szczęśliwy, że mi zaufaliście i że się na mnie nie zawiedliście. Mam nadzieję, że wam również, ze mną się świetnie pracowało. Powodzenia w rozwijaniu sieci!!!!!!!! Bądźcie najlepsi w sieci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Siemka, powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Strzałeczka ;) Planujesz otworzyć własną sieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Cześć :c powodzenia :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted January 10, 2015 V.I.P Donor Share Posted January 10, 2015 No siemanko. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 10, 2015 Owner Share Posted January 10, 2015 Dziękuje za prace, które wykonałeś na forum. Powodzenia w przyszłości, mam nadzieje że będziesz nas odwiedzać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Cześć :(, no i powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Trzymaj się powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Mimo że nie znaliśmy się zbyt dobrze to rozstania są zawsze smutne.Powodzenia przy testach i w dalszej karierze CS :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioreJaramKaszle Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Siema trzymaj się tam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Powodzenia ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Powodzenia Majsterku ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Cześć. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Dziękujemy i powodzenia. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts