Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
IkillYOU

Proszę o przeczytanie. cz.2

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: IkillYOU

Nick oskarżonego: Play

Przebieg sytuacji:

Nie wiedziałem gdzie to zamieścić więc postanowiłem to napisać tutaj, bardzo proszę jakąś osobę o porozmawianie z gościem o nicku PLAY, zachowuje się jak jakiś oszołom, rozdaje bany bo ktoś wyraża swoje opinie, przykład kakao, dostał perma bo nie spodobało mu się że admin bez pytania innych osób zmienił mapę która wcześniej wygrała w głosowaniu. Potem jak zwróciłem mu uwagę, że mógłby troszkę wrzucić na luz to zaczął mi mówić, że zaraz też przytule bana. Ostatnio była taka sytuacja że zaczął mi coś przez mikrofon cisnąć, że lamie i go "wkurwiam", widać że gościu ogarnięty, gra bardzo dobrze, ale ja GRAM TUTAJ DLA PRZYJEMNOŚCI i nie będę od jakiegoś wieśniaka, który dostał admina wysłuchiwał jak mam grać. Poza graniem w cs mam masę lepszych zajęć, powtarzam gra w csa to tylko przyjemność w wolnych chwilach. Chcecie, żeby grało u was dużo ludzi, żeby wasze serwery były na jakimś poziomie i żeby ludzie kupowali vipy itd, to powinniście jakieś standardy mieć. 

Pozdrawiam kumatych ludzi, którzy poza tym całym graniem mają normalne życie i potrafią zachować kulturę wobec innych ludzi.

IkillYOU

ps. napisałeś Play że musimy Ci to wybaczyć bo miałeś zły dzień, więc powiem Ci że sytuacja kiedy mi od lamusów nadałeś była kilka dni temu, często zdarzają Ci się gorsze dni. Z drugiej strony powiem Ci, że możesz je mieć nawet codziennie, ale jak ktoś powiedział jesteś VICE ADMINISTRATOREM, więc powinieneś trzymać jakiś poziom kultury. Nie założyłem tego tematu żeby Cię ktoś tutaj karał, bo to jest nierealne i nie o to w tym chodzi, tylko żebyście może zrozumieli że jak pełnicie jakąś funkcje to pewne zachowania wam nie przystoją.

Hehe jednak po drugiej stronie zakompleksiony dzieciak siedzi. Skarga była po to żebyś sobie coś przemyslal, ale widzę ze wolisz rznac głupa, zamiast jak facet wziąść to na klatę ;) dno chłopczyku. Myślę że w poprzednim temacie najlepszym dowodem było potwierzenie moich słów przez poszkodowanego.

pozdro

Dzieciak ? 18+ to można powiedzieć że dorosły lub nastolatek :-)

A co do mojej kultury to jestem dość kulturalny tylko dla tych którzy na to zasługują. jestem Vice Administratorem i chyba dobrze się spełniam na tym stanowisku, nikt nie narzeka prócz ciebie i tamtego ;]

Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia co do mnie proszę pisać śmiało, ja nie jestem gimbusem i się nie urażam o wszystko. Co do tej sytuacji twojej no to są takie akcję akurat zdarzają się że do kogoś coś mówię że lami, nie ogarnia itp, ale to wszystko jest mówione dla beki nikt mi nie ma tego za złe, bynajmniej nikt mi uwagi o to nie zwraca.

Wiek i kultura osobista nie idą w parze jak widać, no ciekawe kto zasługuje a kto nie, dziwne jak widać masz kryteria ;) w czasie tej sytuacji kilka osób tez napisało żebys wyluzowal, dla niektórych może gra jest ważniejsza niż wyrażenie własnej opinii, zwyczajnie się boją. No i ja widzę różnice pomiędzy "lamisz", a "przestań lamic" a po chwili "wkurwiasz mnie"...

Widzę że dalej nie rozumiesz o co chodzi, w moim temacie pisałeś żebym napisał skarge jak chce, ale nie bede tego robił bo znajac życie i tak zostanie ona zamknieta. A chodzi nam drogi Play'u o to żebyś sobie przemyślał gdzie robisz błędy, chcemy lepiej dla serwera bo takim zachowaniem serwer traci na wartości, mówisz że tylko nam przeszkadza twoja praca, uwierz mi że nie tylko nam, dużo osób na serwerze wyraża się negatywnie na twój temat, ale nie piszą nic na forum bo najwidoczniej się boją bo jesteś Vice adminem , niech będzie jedno prawo dla wszystkich , dlatego właśnie są te tematy , żebyś coś przemyślał bo najwięcej traci na tym serwer, wiem to z doświadczenia.

Widzę, że nie masz Play co powiedzieć to wymyślasz jakieś pierdoły, "dzieciak" to jest obraza ? Jak się tak zachowywałeś to nie płacz teraz, że Cię obrażam, a temat nie jest spamem, bo mówimy tutaj o ważnej sprawie, więc tyle mi możesz, że nic ;)

hahahah, no jakoś pierwsze słyszę negatywne opinie na mój temat ^^ chyba tylko w waszej wyobraźni :)

IkillYOU, ja cie nie wyzywam od dzieciaków, sadzisz się nie wiem po co wyzywasz od dzieciaków a zapewne sam ledwie gimbe skończyłeś lub jeszcze nie skończyłeś...

wiem to z doświadczenia.

najwyraźniej słabe masz doświadczenie.

Tu jest jedno prawo dla wszystkim :) ja się rangom nie zasłaniam, ale z tego ile ja gram ile tu jestem to tylko wy macie problemy odnośnie mojej kultury osobistej i zachowania. Założyłeś temat który mógłbym zamknąć, niech się wypowiadają graczę temat jest dla wszystkich dostępny ;]

Chcecie, żeby grało u was dużo ludzi, żeby wasze serwery były na jakimś poziomie i żeby ludzie kupowali vipy itd, to powinniście jakieś standardy mieć. 

No jakie bo jestem ciekaw? Play dobrze wykonuje swoją prace.

• Deserved

Rozbawiają mnie takie tematy do łez. 

Macie szczęście, że nie trafiliście na mnie. Michał obowiązki jakie ma na swoim stanowisku wykonuje perfekcyjnie. Jakby nie on i kilka innych osób pewnie byś strzelał na serwerach z Rosji. 

Kultura osobista nie tu nic do rzeczy bo to właśnie ja jestem najbardziej wulgarnym adminem, aroganckim i bezczelnym jak to zostało określone z samego początku. Każdy swój obowiązek wykonuje natomiast skrupulatnie i perfekcyjnie. 

Kultura osobista jaką jest obdarzony Play nie powinna Was interesować. To, że Was zwyzywał czy powiedział "gracie jak lamy" jest bynajmniej miłe hahaha! 

Jeśli określi to na podstawie, że zamykaliście tabele i nie graliście w jakimś stopniu zespołowo ja zapewne bym Was opisał takimi epitetami, że całe forum było by zasrane od skarg. 

Tyle w tym śmiesznym temacie. Oczywiście pewnie nie tylko mnie doprowadza to do łez! 

• Like 1

Potwierdzam, że Play nadużywa władzy. Jak mu nie pasuje mapa to zmienia i ma wszystko w dupie, ostatnio też miałem z tym problem, to mi z banem wyleciał.

Przeczytałem ten "śmieszny temat" jak to admin nazwał i ciekawi mnie to że tylko koledzy, niżej w hierarchii bronią tego gburowatego typa.

Fajny serwer, ale zniechęcacie ludzi do grania takimi zachowaniami.

• Like 1

Hehe, ja mogę zmieniać mapę kiedy chcę ponieważ zajmuje się serwerami i naprawiałem błędy jeżeli są no i być może to w tej sytuacji tak to wykorzystałem ;)

Co do mojej kultury to tłumaczyć wam i tak nic nie rozumiecie :) Jeżeli komuś moja kultura przeszkadza i uważa że źle pełnie funkcję jako Vice Administrator proszę pisać, jakoś zażaleń ze strony "Astrala", "Dudusia (Dudnesa)", nie było.

Kultura admina jak najbardziej mnie interesuje, a was powinna jeszcze bardziej bo jakby nie było jest waszym reprezentantem wśród zwykłych graczy. Macie chyba swój regulamin ? Punkty od 2-4 to są jakieś nieważne ? 

To przedstaw te moje złamane punkty regulaminu ;)

Z Tobą się nie da porozumieć chyba, ban za nic, to jest nadużycie, co to za głupi argument że ze strony Twoich kolegów zażaleń nie było ? Oni z Tobą wtedy grali czy my ? 

Regulamin Admina

katujemy.eu

1. Stosuj się do ogólnych regulaminów serwerów oraz forum.

2. Nie nadużywaj praw Admina.

3. Zachowuj się kulturalnie na serwerze jak i na forum. 

4. Musisz dawać przykład innym graczom.

5. Widząc niespokojną atmosfere na serwerze staraj się natychmiast ją opanować.

6. Jeżeli na serwerze znajduje się kilku Adminów, starajcie się podjąć decyzje wspólnie.

7. Staraj się w miare regularnie odwiedzać forum.

8. Tylko Ty możesz korzystać ze swoich praw Admina, nikt inny.

9. Admina możesz stracić w każdej chwili.

10. Admin musi posiadać taki sam (ewentualnie podobny) nick na forum jak i serwerze.

• Deserved

To czy jest osobą kulturalną czy nie, to tylko i wyłącznie jego sprawa. 

Macie w tym temacie do powiedzenia tyle co żyd za okupacji. 

Jednymi słowy to co tutaj wypisujecie za chwilkę podciągnę pod spam. 

Władza idąca w parze z tą rangą nie została nadużyta więc zajmij się "innymi: sprawami, które na pewno Cię trapią. 

1 - zmiana mapy bez pytania (z tym, że to jestem w stanie zrozumieć)

2 - ban za to że komuś się to nie spodobało i domagał się wyjaśnienia (tego już nie)

Wyrażenia typu "wkurwiasz mnie" tylko i wyłącznie dlatego że ktoś grał gorzej od Ciebie jest co najmniej nie na miejscu, a sytuacja kiedy dałeś bana to już wyglądała jakbyś jakiejś szajby dostał ;)

To czy jest osobą kulturalną czy nie, to tylko i wyłącznie jego sprawa. 

Macie w tym temacie do powiedzenia tyle co żyd za okupacji. 

Jednymi słowy to co tutaj wypisujecie za chwilkę podciągnę pod spam. 

Władza idąca w parze z tą rangą nie została nadużyta więc zajmij się "innymi: sprawami, które na pewno Cię trapią. 

W takim razie po co macie regulamin ?

1 - zmiana mapy bez pytania (z tym, że to jestem w stanie zrozumieć)

2 - ban za to że komuś się to nie spodobało i domagał się wyjaśnienia (tego już nie)

Wyrażenia typu "wkurwiasz mnie" tylko i wyłącznie dlatego że ktoś grał gorzej od Ciebie jest co najmniej nie na miejscu, a sytuacja kiedy dałeś bana to już wyglądała jakbyś jakiejś szajby dostał ;)

1.Playowi przychodza wiadowosci na u@ o zmienie mapy więc po co ptania jak gracze chca zmiane :)

2.Przychadzą skargi na u@ na graczy

3.Play zachowuje sie odpowiednio w stosunku do innych a jeżeli nie to w celu zartów

4.Zarty

Ból dupy bo ktoś na admina coś napisał... 

1.Playowi przychodza wiadowosci na u@ o zmienie mapy więc po co ptania jak gracze chca zmiane :)
2.Przychadzą skargi na u@ na graczy
3.Play zachowuje sie odpowiednio w stosunku do innych a jeżeli nie to w celu zartów
4.Zarty

1. Mapa została wybrana drogą głosowania, może i jedna czy dwie osoby na u@ napisze wiadomość o zmianę ale tak czy inaczej większość chciała mape którą jest aktualnie.

2. Skąd możesz wiedzieć czy to żarty czy nie skoro Cię nie było wtedy i nic nie słyszałeś ? :)

Nie musisz się kompromitować , jak jest bug mapy to admin ją zmienia , kultura ? Czasami adminowi puszczą nerwy jak stado "dzieciaków" spami na u@ .. Nie pouczaj admina w jego prawach.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.