Durus Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 1. Możliwość przelania $ na konto innego gracza. 2. Możliwość wypłacenie kasy z banku klanu prze leadera. 3. Dtużyna ct nie moze kupić defa. Można było by dodać im takie możliwości. 1
`rage Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 1. Była już kiedyś taka propka z tego co pamiętam i została odrzucona. Każdy zaczyna od tego samego, to motywuje do gry. -na nie 2. Nie. Klany sie bugują i nieraz była sytuacja że przerzuciło mnie do czyjegoś klanu. - na nie 3. bind " klawisz" "defuser" i na żadnym serwie już nie masz tego problemu. Ale z menu też fajnie kupić ;D - na tak
Owner Dudnes Posted March 15, 2019 Owner Posted March 15, 2019 Propozycja numer 1 oraz 2 wyjaśniona przez @ `rage Jeżeli chodzi o kupno defa, od początku serwera było zablokowane zanim go przejąłem. Na szybko sprawdzałem listę zablokowanych broni itp. i defuse jest dostępny więc blokada jest nałożona gdzie indziej. W weekend znajdę więcej wolnego czasu i znajdę, odblokuje defa. 1
Owner Dudnes Posted March 15, 2019 Owner Posted March 15, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts